Libnet.ro
UNICEF

20:00

Datele de zbor ale avioanelor AWACS din Polonia si Romania, analizate de NATO

România Liberă România Liberă,
Datele de zbor ale avioanelor AWACS din Polonia si Romania, analizate de NATO

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a subliniat, joi seara, ca o ancheta internationala trebuie deschisa imediat, fara nicio piedica, pentru a stabili faptele, iar cei care sunt responsabili sa fie adusirapid in fata justitiei. El a apreciat, de asemenea, ca instabilitatea din regiune, provocata de separatistii sustinuti de Rusia, a creat o situatie din ce in ce mai periculoasa. continuă pe România Liberă

NATO analizeaza datele de zbor ale avioanelor AWACS din Romania si Polonia, in tragedia din Ucraina

Cele doua avioane de supraveghere AWACS ale NATO isi desfasurau activitatea in spatiul aerian al Poloniei si Romaniei la momentul accidentului din Ucraina, iar datele de zbor ale acestora sunt in curs de examinare, a anuntat vineri un oficial din cadrul Aliantei Nord-Atlantice, citat de AFP.

NATO analizeaza datele de zbor a doua avioane AWACS din Romania si Polonia, in tragedia din Ucraina

Doua avioane de supraveghere AWACS ale NATO isi desfasurau activitatea in spatiul aerian al Poloniei si Romaniei la momentul accidentului din Ucraina, iar datele de zbor ale acestora sunt in curs de examinare,.

Ati auzit de eMAG de Germania sau Ursus din Polonia? Ce branduri locale si-au imprumutat numele

Vi s-a intamplat ca, odata ce ati aterizat pe un aeroport din strainatate, sa va atraga atentia un nume precum Transavia sau eMag postat pe un panou publicitar, insa sa fie vorba de o cu totul alta companie? Iata o selectie inedita a business-urilor de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )