Libnet.ro
UNICEF

10:30

NATO analizeaza datele de zbor a doua avioane AWACS din Romania si Polonia, in tragedia din Ucraina

Antena3 Antena3,
NATO analizeaza datele de zbor a doua avioane AWACS din Romania si Polonia, in tragedia din Ucraina

Doua avioane de supraveghere AWACS ale NATO isi desfasurau activitatea in spatiul aerian al Poloniei si Romaniei la momentul accidentului din Ucraina, iar datele de zbor ale acestora sunt in curs de examinare,. continuă pe Antena3

NATO analizeaza datele de zbor ale avioanelor AWACS din Romania si Polonia, in tragedia din Ucraina

Cele doua avioane de supraveghere AWACS ale NATO isi desfasurau activitatea in spatiul aerian al Poloniei si Romaniei la momentul accidentului din Ucraina, iar datele de zbor ale acestora sunt in curs de examinare, a anuntat vineri un oficial din cadrul Aliantei Nord-Atlantice, citat de AFP.

Datele de zbor ale avioanelor AWACS din Polonia si Romania, analizate de NATO

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a subliniat, joi seara, ca o ancheta internationala trebuie deschisa imediat, fara nicio piedica, pentru a stabili faptele, iar cei care sunt responsabili sa fie adusirapid in fata justitiei. El a apreciat, de asemenea, ca instabilitatea din regiune, provocata de separatistii sustinuti de Rusia, a creat o situatie din ce in ce mai periculoasa.

Doua avioane au evitat o coliziune in Vietnam, pe o pista gestionata de catre un stagiar

Doua avioane au evitat cu putin o coliziune pe un aeroport din centrul Vietnamului, pe cand de pista de aterizare raspundea un tanar stagiar, au anuntat autoritatile aeriene.

Doua avioane au evitat o coliziune in Vietnam, pe o pista gestionata de catre un stagiar

Doua avioane au evitat cu putin o coliziune pe un aeroport din centrul Vietnamului, pe cand de pista de aterizare raspundea un tanar stagiar, au anuntat autoritatile aeriene, informeaza AGERPRES. Un contro.

Fosta si actuala sotie a lui Cristi Borcea, colege in afaceri: Cele doua administreaza stranduri din Bucuresti pentru a se intretine

Fosta si actuala sotie a lui Cristi Borcea sunt colege in afaceri. Atat Mihaela cat si Alina administreaza fiecare cate un strand din Capitala. Mai mult decat atat, cele doua spun ca se inteleg foarte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )