Libnet.ro
UNICEF

11:15

Se dau bani de la stat! Ce trebuie sa faca romanii din categoria asta care vor 150.000 de euro

Playtech Playtech,
Se dau bani de la stat! Ce trebuie sa faca romanii din categoria asta care vor 150.000 de euro

Unii romani pot beneficia de o suma importanta din partea statului. Ce trebuie sa faca si care sunt conditiile pentru a primi banii? Iata anuntul oficialilor! Bani de la stat: conditii pentru romanii care vor sa beneficieze de sumele oferite Ministerul Economiei a publicat in cursul zilei de luni o forma avansata a Procedurii de . continuă pe Playtech

Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti. Ce primesc romanii din acest moment

Lidl Romania are un anunt important pentru clientii din Romania, asadar iata ce primesc acestia in plus cand isi fac cumparaturile din toate magazinele sale. Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti Lidl Romania a facut in aceasta saptamana un anunt important, dupa un mic teasing care sa atraga atentia intregii lumi. Dar .

BOGDAN AURESCU: Recomand ca romanii din strainatate sa opteze pentru votul prin corespondenta

Bogdan Aurescu a anuntat ca, pana in momentul de fata, doar Malta si Nigeria nu permit organizarea de sectii de votare pe teritoriile lor, la alegerile parlamentare, in contextul pandemiei de coronavirus. MInistrul Afacerilor Externe i-a incurajat pe romanii cu domiciliul in strainatate sa se inregistreze pentru votul prin corespondenta, pentru ca e cea mai sigura cale de a vota, in conditiile actuale de pandemie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )