Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

BOGDAN AURESCU: Recomand ca romanii din strainatate sa opteze pentru votul prin corespondenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BOGDAN AURESCU: Recomand ca romanii din strainatate sa opteze pentru votul prin corespondenta

Bogdan Aurescu a anuntat ca, pana in momentul de fata, doar Malta si Nigeria nu permit organizarea de sectii de votare pe teritoriile lor, la alegerile parlamentare, in contextul pandemiei de coronavirus. MInistrul Afacerilor Externe i-a incurajat pe romanii cu domiciliul in strainatate sa se inregistreze pentru votul prin corespondenta, pentru ca e cea mai sigura cale de a vota, in conditiile actuale de pandemie. continuă pe Ziarul Bursa

Bogdan Aurescu le recomanda romanilor din diaspora votul prin corespondenta

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu recomanda romanilor din strainatate, in contextul pande.

Alegerile parlamentare 2020 se vor desfasura timp de cel putin 2 zile in strainatate. Cum pot vota romanii din diaspora prin corespondenta + Statele care nu sunt de acord cu organizarea scrutinului

Romania se pregateste de alegerile parlamentare 2020. Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, a oferit mai multe informatii despre scrutinul programat pentru decembrie, in cadrul unei conferinte de.

Bogdan Aurescu: Fenomenul fake news, dezinformarea si confuzia sunt mai prezente decat oricand in societatile noastre, in contextul crizei actuale

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, a subliniat ca fenomenul fake news, dezinformarea si confuzia sunt mai prezente decat oricand in societatile noastre, in contextul crizei actuale. Demnitarul a.

Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti. Ce primesc romanii din acest moment

Lidl Romania are un anunt important pentru clientii din Romania, asadar iata ce primesc acestia in plus cand isi fac cumparaturile din toate magazinele sale. Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti Lidl Romania a facut in aceasta saptamana un anunt important, dupa un mic teasing care sa atraga atentia intregii lumi. Dar .

Sedinta de Guvern. Ludovic Orban si ministrul Aurescu, precizari despre votul din strainatate pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Cabinetul liberal condus de Ludovic Orban s-a reunit la Palatul Victoria, joi seara, pentru o sedinta de Guvern. Cu aceasta ocazie, premierul si ministrul Afacerilor Externe au discutat despre organizarea.

Noi restrictii pentru romanii care vin din strainatate: detaliile, confirmate de Orban

Pandemia nu arata deloc bine in Romania, numarul cazurilor noi depistate atingand un nou record pe parcursul zilei de ieri. in acest context, Orban a venit cu cateva restrictii noi pentru cei.

Ludovic Orban anunta noi restrictii pentru persoanele care vin din strainatate: Vom decide luni in cadrul Comitetului National pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca luni se va decide in Comitetul National de Situatii de Urgenta reintroducerea restrictiilor pentru tarile care au un nivel de infectare mai ridicat, pentru ultimele 14 zile, decat al Romaniei. De asemenea, seful executivului a solicitat Comitetelor pentru Situatii de urgenta sa ia decizii de carantinare, fie de localitati, fie de zone, acolo unde se impune.

Handbal feminin: Campionatul Mondial de tineret din Romania, amanat pentru 2021

Federatia Internationala de Handbal IHF) a decis, joi, amanarea pentru 2021 a Campionatului Mondial de handbal feminin pentru tineret din Romania, din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit site-ului FRH.

Femeie de 60 de ani din Alexandria, retinuta pentru delapidare si uz de fals. Prejudiciul este de 3,2 milioane de lei

O femeie in varsta de 60 de ani din Alexandia a fost retinuta,fiind acuzata dedelapidare cu consecinte deosebit de grave, fals intelectual si uz de fals. Femeia este domiciliata in municipiul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )