Libnet.ro
UNICEF

05:15

Daum renunta la unul dintre cei mai buni jucatori de la nationala: Nu ne mai putem baza pe serviciile lui!

Adevărul Adevărul,
Daum renunta la unul dintre cei mai buni jucatori de la nationala: Nu ne mai putem baza pe serviciile lui!

Neamtul Christoph Daum intentioneaza sa reformeze nationala Romaniei, drept pentru care a decis sa renunte la unii jucatori. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai importanti jucator de pe piata bauturilor racoritoare a blocat o investitie de 117 milioane de lei pentru ca i-a fost respins ajutorul de stat

Tymbark Maspex Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bauturilor racoritoare, si a dulciurilor, a oprit o investitie de 117 milioane de lei 26 milioane euro) dupa ce.

Unul dintre cei mai periculosi racolatori de teroristi al organizatiei Al Qaeda s-a pocait. Acum ii salveaza pe tineri de pericolul atragerii in ISIS

Nu a trecut prea mult timp de cand presa americana il numea unul dintre cei mai periculosi agenti de recrutare ai organizatiei Al Qaeda. insa, astazi, Jesse Morton, de 37 de ani, locuieste la mica distanta de Casa Alba, relateaza cotidianul italian Il Corriere Della Sera.

Roma: Unul dintre cei mai cunoscuti exorcisti din lume a incetat din viata la 91 de ani. Preotul Gabriele Amorth a realizat 70.000 de sedinte de exorcism

Roma: Unul dintre cei mai cunoscuti exorcisti din lume a incetat din viata la 91 de ani. Preotul Gabriele Amorth a realizat 70. 000 de sedinte de exorcism .

Snooker - European Masters: 32 din cei mai buni jucatori din lume vor veni la Bucuresti

Ronnnie O'Sullivan, Mark Selby, Stuart Bingham, Judd Trump, John Higgins si Neil Robertson sunt doar cativa dintre jucatorii care ar putea participa la European Masters, competitie de snooker care se va disputa intre 3 si 9 octombrie 2016, la Circul Globus din Bucuresti.

Academia tractoristilor, scoala ultramoderna din coltul uitat al Romaniei. Cei mai buni absolventi sunt angajati direct in strainatate

In comuna botosaneana Vlasinesti functioneaza o adevarata academie de tractoristi. Zeci de tineri din mediul rural sunt formati si pregatiti pe utilaje de ultima generatie, pentru a deveni mecanici agricoli si tractorisi. Cei mai buni absolventi ai scolii sunt angajati direct de mari firme agricole din tara sau de peste hotare.

La trei ani de la lansare, GTA V ramane unul dintre cele mai bune jocuri

In urma cu trei ani de zile, Rockstar Games a lansat unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile. Grand Theft Auto V a implinit ieri, 17 septembrie, varsta de trei ani de zile. in acea zi, in anul 2013, jocul debuta in mod oficial pe consolele din vechea generatie PlayStation 3 si Xbox [].

Unul dintre oamenii care erau tinuti sclavi de romii din Berevoiesti s-a sinucis

Unul dintre cei 14 oameni care erau tinuti sclavi in curtea unor romi din Berevoiesti a fost gasit spanzurat langa un rau din apropiere. Este vorba despre un barbat de 54 de ani pe nume Ion.

Politistul care a trecut de cealalta parte a baricadei. Fostul comandant al Politiei Municipale Calarasi, prins intr-o retea ilegala cu alcool

Desi este cotat ca unul dintre cei mai buni politisti din oras, activand peste 25 de ani in structurile Ministerului de Interne, fostul colonel Dan Burducea a fost anchetat la sfarsitul anului 2010 pentru afaceri ilegale cu alcool.

Caragea, cel mai controversat sef din Politia Gorj, hulit de colegi, dar si de persoanele cercetate

Unul dintre cei mai controversati sefi din Politia Gorj a fost Viorel Salvador Caragea. Acesta a avansat rapid de la un simplu agent rutier la cea mai inalta functie in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Gorj.

Unul dintre oamenii eliberati din sclavie la Berevoesti s-a sinucis de frica repercusiunilor

Unul dintre barbatii tinuti sclavi la Berevoesti, judetul Arges, a fost gasit spanzurat, martorii povestindu-le anchetatorilor ca omul ar fi recurs la acest gest pentru ca s-ar fi temut de rudele celor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )