Libnet.ro
UNICEF

10:30

Unul dintre oamenii care erau tinuti sclavi de romii din Berevoiesti s-a sinucis

B1 B1,
Unul dintre oamenii care erau tinuti sclavi de romii din Berevoiesti s-a sinucis

Unul dintre cei 14 oameni care erau tinuti sclavi in curtea unor romi din Berevoiesti a fost gasit spanzurat langa un rau din apropiere. Este vorba despre un barbat de 54 de ani pe nume Ion. continuă pe B1

Noi imagini cu unul dintre avioanele F16 cumparate de Romania din Portugalia (VIDEO)

Noi imagini au fost surprinse in Portugalia, la baza aeriana Monte Real, cu unul dintre avioanele F16 cumparate de Romania, pe care sunt instruiti pilotii si tehnicienii romani. Imaginile au fost.

Unul dintre cei mai periculosi racolatori de teroristi al organizatiei Al Qaeda s-a pocait. Acum ii salveaza pe tineri de pericolul atragerii in ISIS

Nu a trecut prea mult timp de cand presa americana il numea unul dintre cei mai periculosi agenti de recrutare ai organizatiei Al Qaeda. insa, astazi, Jesse Morton, de 37 de ani, locuieste la mica distanta de Casa Alba, relateaza cotidianul italian Il Corriere Della Sera.

Unul dintre cei mai importanti jucator de pe piata bauturilor racoritoare a blocat o investitie de 117 milioane de lei pentru ca i-a fost respins ajutorul de stat

Tymbark Maspex Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bauturilor racoritoare, si a dulciurilor, a oprit o investitie de 117 milioane de lei 26 milioane euro) dupa ce.

Roma: Unul dintre cei mai cunoscuti exorcisti din lume a incetat din viata la 91 de ani. Preotul Gabriele Amorth a realizat 70.000 de sedinte de exorcism

Roma: Unul dintre cei mai cunoscuti exorcisti din lume a incetat din viata la 91 de ani. Preotul Gabriele Amorth a realizat 70. 000 de sedinte de exorcism .

La trei ani de la lansare, GTA V ramane unul dintre cele mai bune jocuri

In urma cu trei ani de zile, Rockstar Games a lansat unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile. Grand Theft Auto V a implinit ieri, 17 septembrie, varsta de trei ani de zile. in acea zi, in anul 2013, jocul debuta in mod oficial pe consolele din vechea generatie PlayStation 3 si Xbox [].

Vladimir Putin, in doliu. Unul dintre oamenii sai de incredere a fost asasinat

Vladimir Putin este in doliu, chiar daca formatiunea lui abia a castigat alegerile in Rusia. Unul dintre oamenii sai de incredere a fost asasinat chiar la Moscova. Evghenii Jilin, lider al.

Godina despre votul la Oprea: Imi e sila. E unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist

Marian Godin a scris luni seara, pe Fakebook, ca votul dat in Senat in cazul lui Gabriel Oprea reprezinta unul dintre momentele in care ii pare rau ca este politist, afirmand ca ii este sila de ceea ce s-a intamplat in Parlament, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )