Libnet.ro
UNICEF

05:45

David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari a jihaistilor gruparii Statul Islamic in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari a jihaistilor gruparii Statul Islamic in Marea Britanie

Jihadistii din cadrul gruparii Statul Islamic pot deveni suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul britanic David Cameron intr-un articol de presa, citat de BBC News online. Cameron scrie intr-un articol publicat in The Sunday Telegraph ca un raspuns umanitar fata de SI nu este suficient si ca este necesar un raspuns ferm in domeniul securitatii. continuă pe Hotnews

David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari a jihadistilor SI in Marea Britanie

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) pot deveni suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul britanic David Cameron intr-un articol de.

David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari ale Statului Islamic in Marea Britanie

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) pot devenit suficint de puternici cat sa ia ca tina oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul .

David Cameron: Cetatenii britanici ar putea fi atacati de militantii Statului Islamic, daca nu se iau masuri ferme impotriva acestei grupari

Premierul britanic David Cameron a avertizat, sambata, in cadrul unui editorial scris in publicatia The Telegraph ca in lipsa unor actiuni ferme impotriva militantilor Statului Islamic SI) din Irak, inclusiv cetatenii din Marea Britanie ar putea fi vizati de un atac al islamistilor radicali, informeaza BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )