Libnet.ro
UNICEF

22:15

David Cameron: Desemnarea lui Jean-Claude Junker ca presedinte al CE, o zi trista pentru Europa

B1 B1,
David Cameron: Desemnarea lui Jean-Claude Junker ca presedinte al CE, o zi trista pentru Europa

Desemnarea lui Jean-Claude Junker pentru functia de presedinte al Comisiei Europene este o zi trista pentru Europa, afirma premierul Marii Britanii, David Cameron. Este o zi trista pentru Europa; exista riscul. continuă pe B1

David Cameron: Desemnarea lui Junker ca presedinte al CE, o zi trista pentru Europa

Desemnarea lui Jean-Claude Junker pentru functia de presedinte al Comisiei Europene este o zi trista pentru Europa, afirma premierul Marii Britanii, David Cameron .

Jean-Claude Junker, onorat pentru desemnarea in functia de presedinte al CE de Consiliul European

Fostul premier luxemburghez Jean-Claude Junker s-a declarat mandru si onorat pentru desemnarea in functia de presedinte al Comisiei Europene, informeaza AFP. Sunt mandru si onorat ca am.

Liderii europeni vor vota pentru numirea lui Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei Europene, britanicul David Cameron a fost parasit de aliati

Liderii europeni par decisi sa impuna candidatura lui Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei iar britanicul David Cameron, parasit de aliatii sai, a ramas aproape singurul care refuza sa respecte rezultatul alegerilor europene, scrie AFP.

Liderii europeni il nominalizeaza pe Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei Europene; voturi impotriva din partea lui Cameron si Orban

Jean-Claude Juncker a fost nominalizat de liderii europeni la presedintia Comisiei Europene, in cadrul summit-ului de vineri de la Bruxelles. Potrivit Reuters, Juncker a primit 26 de voturi pentru si doua impotriva - din partea premierului britanic, David Cameron, si al celui ungar, Viktor Orban, care si-au exprimat in mai multe randuri obiectiile legate de numirea lui Juncker PPE). Este pentru prima data cand se organizeaza un astfel de vot, nominalizarea fiind facuta pana acum prin consens in randul liderilor europeni.

David Cameron, la summitul de la Bruxelles: Juncker nu este persoana potrivita sa conduca Comisia Europeana

Jean-Claude Juncker nu este persoana potrivita sa conduca CE, a reafirmat vineri premierul britanic David Cameron, la sosirea sa la Bruxelles, relateaza AFP. Juncker nu este persoana potrivita sa conduca aceasta.

David Cameron, slabit si izolat in cruciada impotriva lui Juncker (Presa)

Premierul Marii Britanii, David Cameron pare tot mai slabit si izolat in cruciada sa impotriva desemnarii lui Jean-Claude Juncker la conducerea Comisiei Europene, iar avatarurile diplomatiei sale europene ridica, in Marea Britanie, noi semne de intrebare asupra capacitatii sale de a mentine aceasta tara in Uniunea Europeana, se estimeaza intr-un comentariu publicat marti de AFPsi preluat de Agerpres.

Jean-Claude Juncker a fost desemnat pentru functia de presedinte al Comisiei Europene

Jean-Claude Juncker a fost desemnat de sefii de stat si de guvern ai statelor membre UE pentru functia de presedinte al Comisiei Europene. Decizia a fost luata. Consiliul European il propune pe Jean-Claude.

Jean-Claude Juncker a fost desemnat pentru functia de presedinte al Comisiei Europene

Jean-Claude Juncker a fost desemnat de sefii de stat si de guvern ai tarilor membre UE pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, anunta Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European.

Jean-Claude Juncker, desemnat pentru functia de presedinte al CE

Jean-Claude Juncker a fost desemnat de sefii de stat si de guvern ai statelor membre UE pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, .

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )