Libnet.ro
UNICEF

21:30

Statul Islamic a publicat o inregistrare audio cu ATENTATORUL din Kuweit

România Liberă România Liberă,
Statul Islamic a publicat o inregistrare audio cu ATENTATORUL din Kuweit

Gruparea Statul Islamic SI) a dat publicitatii o inregistrare audio cu un barbat despre care afirma ca ar fi cel care a comis, vineri, intr-o moschee siita din Kuweit, atacul sinucigas soldat cu 27 de morti. continuă pe România Liberă

A fost facuta publica inregistrarea audio pe care s-ar afla atentatorul din Kuweit. Ce concluzii au tras anchetatorii

Gruparea Statul Islamic SI) a dat publicitatii o inregistrare audio cu un barbat despre care afirma ca ar fi cel care a comis, vineri, intr-o moschee siita din Kuweit, atacul sinucigas soldat cu 27 de.

Donald Trump, despre cum va invinge Statul Islamic: Va bombarda campurile petroliere din Irak pentru a distruge sursa de finantare

Donald Trump, candidat la alegerile prezidentiale, a participat duminica seara la o emisiune televizata in cadrul careia a vorbit despre cum va invinge Statul Islamic, despre casatorie si imigrantii din.

Statul Islamic a revendicat atentatele sangeroase din statiunea tunisiana Sousse

Organizatia extremista sunnita Statul Islamic a revendicat in cursul noptii de vineri spre sambata atacurile teroriste comise vineri la doua hoteluri de pe litoralul tunisian si soldate cu 39 de morti, relateaza Reuters , in pagina electronica.

Atentat sinucigas la o moschee din Kuweit: Statul Islamic revendica operatiunea

Un atentat sinucigas a avut loc vineri la o moschee din Kuweit. in moscheea siita musulmana din capitala Kuweitului erau 2. 000 de credinciosi la momentul atentatului. Cel putin patru dintre acestia si-au.

Siria: Fortele kurde au alungat gruparea Statul Islamic din orasul Kobane

Combatantii unitatilor pentru apararea poporului kurd YPG), principala forta kurda din Siria, i-au alungat pe jihadistii gruparii Statul Islamic SI) din orasul kurd Kobane, in nordul Siriei, au anuntat militanti si organizatia Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citati sambata de AFP.

Statul Islamic a omorat cel putin 145 de civili in orasul sirian Kobane

Statul Islamic a continuat ofensiva in nordul Siriei, una impotriva orasului Kobane, aflat la granita cu Turcia, si una impotriva Hassakeh, langa granita cu Irakul, informeaza Reuters. Atacatorii au ucis cel.

Statul Islamic a revendicat atentatele din statiunea tunisiana

Statul Islamic a revendicat atacurile teroriste comise la cele doua hoteluri din Tunisia, care s-au soldat cu 39 de morti, informeaza Reuters. Barbati inarmati deghizati in turisti au atacat ieri hotelurile.

Masacru in orasul sirian Kobane. Jihadistii din gruparea Statul Islamic au ucis cel putin 120 de civili

Cel putin 120 de civili au fost ucisi de catre gruparea Statul Islamic la Kobane dupa ce au lansat joi un atac surpriza asupra orasului sirian kurd aflat la granita cu Turcia, au informat Observatorul Sirian .

Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, SOCAT de atentatul de la moscheea din Kuweit

Bogdan Aurescu, ministrul de Externe de la Bucuresti, a scris, vineri, pe Twitter ca este socat de atentatul de la moscheea din Kuweit.

Cel putin 16 oameni au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

20 - Cel putin 16 oameni au murit, iar alti 180 au fost raniti intr-un atac comis vineri la o moschee din capitala Kuweitului, atacul fiind revendicat de reteaua terorista Stat Islamic, informeaza ABC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )