Libnet.ro
UNICEF

21:30

Siria: Fortele kurde au alungat gruparea Statul Islamic din orasul Kobane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Siria: Fortele kurde au alungat gruparea Statul Islamic din orasul Kobane

Combatantii unitatilor pentru apararea poporului kurd YPG), principala forta kurda din Siria, i-au alungat pe jihadistii gruparii Statul Islamic SI) din orasul kurd Kobane, in nordul Siriei, au anuntat militanti si organizatia Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citati sambata de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Masacru in orasul sirian Kobane. Jihadistii din gruparea Statul Islamic au ucis cel putin 120 de civili

Cel putin 120 de civili au fost ucisi de catre gruparea Statul Islamic la Kobane dupa ce au lansat joi un atac surpriza asupra orasului sirian kurd aflat la granita cu Turcia, au informat Observatorul Sirian .

Gruparea Statul Islamic si-a gasit aliati si in Rusia

Gruparea Statul Islamic si-a gasit aliati si in Rusia. Militantii islamisti din patru regiuni din Caucazul rusesc au jurat credinta gruparii teroriste, potrivit unui mesaj audio postat online. in.

Siria: Statul Islamic a decapitat 12 rebeli sirieni in apropiere de Damasc

Gruparea Statul Islamic a publicat joi imagini cu decapitarea a 12 barbati prezentati ca fiind membri ai gruparilor rebele rivale siriene in regiunea Damasc, informeaza AFP. inregistrarea video cuprinde.

Statul Islamic a publicat imagini cu monedele pe care le va pune in circulatie in teritoriile cucerite

Gruparea Statul Islamic a publicat pe internet fotografii cu monedele din aur pe care sustine ca le-a introdus in teritoriile pe care le controleaza in Siria si Irak, informeaza agentia EFE. in imagini postate.

Statul Islamic a ocupat doua orase din nordul Siriei

Gruparea terorista Statul Islamic SI) a lansat atacuri pe doua fronturi in nordul Siriei, ocupand pentru a doua oara orasul kurd Kobane si o parte din orasul Hasakah, informeaza Al Jazeera.

Statul Islamic emite propria moneda in teritoriile controlate. Cum se numeste

Gruparea Stat Islamic a inceput sa emita propria moneda, denumita dinarul islamic, a declarat un activist sirian.

Statul Islamic continua atrocitatile. Teoristii CRUCIFICA minorii care nu au respectat postul de Ramadan

Gruparea terorista Statul Islamic SI) crucifica minorii care nu au respectat postul de Ramadan si ineaca spioni intr-o cusca.

Statul Islamic emite propria moneda in teritoriile pe care le controleaza

Statul Islamic a inceput sa emita propria moneda, denumita dinarul islamic, a declarat un activist sirian, citat de Daily Telegraph , in editia electronica.

Statul Islamic a revendicat atentatele sangeroase din statiunea tunisiana Sousse

Organizatia extremista sunnita Statul Islamic a revendicat in cursul noptii de vineri spre sambata atacurile teroriste comise vineri la doua hoteluri de pe litoralul tunisian si soldate cu 39 de morti, relateaza Reuters , in pagina electronica.

Statul Islamic a omorat cel putin 145 de civili in orasul sirian Kobane

Statul Islamic a continuat ofensiva in nordul Siriei, una impotriva orasului Kobane, aflat la granita cu Turcia, si una impotriva Hassakeh, langa granita cu Irakul, informeaza Reuters. Atacatorii au ucis cel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )