Libnet.ro
UNICEF

23:30

David Cameron: Teroristii Statului Islamic vor sa foloseasca drone pentru a imprastia material nuclear peste mari orase

Hotnews Hotnews,
 David Cameron: Teroristii Statului Islamic vor sa foloseasca drone pentru a imprastia material nuclear peste mari orase

Teroristii Statului Islamic planuiesc sa foloseasca drone pentru a pulveriza material nuclear peste orase occidentale intr-un infiorator atac cu o bomba murdara, a avertizat premierul britanic David Cameron, potrivit The Telegraph. continuă pe Hotnews

Siria: O groapa comuna, cu 42 de cadavre ale unor persoane executate de membrii Statului Islamic, descoperita in orasul Palmyra

O groapa comuna a fost descoperita in orasul Palmyra, aflat de anul trecut sub controlul Statului Islamic si recucerit recent de armata siriana, informeaza Le Figaro. Armata siriana a descoperit o.

VIDEO Confesiunile unei foste sotii a liderului Statului Islamic. Femeia vorbeste despre casnicia ei cu cel mai cautat terorist din lume

Saja Al-Doulaimi, fosta sotie a liderului Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a oferit un interviu publicatiei suedeze Expressen in care a dat detalii despre casnicia sa cu cel mai temut terorist din lume si despre planurile sale de viitor, spunand ca vrea sa se stabileasca in Europa.

Coreea de Nord ar putea vinde substante radioactive sau secrete nucleare Statului Islamic, avertizeaza expertii

Coreea de Nord, stat care dezvolta arme atomice si care se confrunta cu o criza economica profunda, in urma sanctiunilor internationale care il vizeaza, ar putea fi dispus sa vanda Statului Islamic ISIS) secretele programului sau nuclear sau chiar substante radioactive, a avertizat un presedintele centrului de reflectie American Richard Haass, citat de Daily Express.

Ce se intampla cand o fabrica de bombe a Statului Islamic este atacata de avioane

Un filmulet aparut recent in mediul online arata cum avioanele de razboi ale coalitiei internationale conduse de SUA lovesc o fabrica de bombe a Statului Islamic. Dupa bombardamente, fabrica a fost.

O femeie din Mississippi recunoaste, in tribunal, ca a incercat sa se alature Statului Islamic

O femeie din Mississippi a pledat vinovata marti, intr-o instanta federala americama, la acuzatiile procurorilor, potrivit carora a incercat sa se alature Statului Islamic, in Siria. Recunoasterea vinovatiei vine la putin peste 2 saptamani dupa ce sotul ei a pledat vinovat la acuzatii asemanatoare, scrie Reuters.

Studiu: Belgia, cel mai mare producator de luptatori europeni in numele Statului Islamic

Potrivit jurnalistilor de la Reuters, Franta, Germania si Marea Britanie sunt statele din Europa care trimit cel mai mare numar de luptatori in numele autoproclamatului Stat Islamic. Dar daca este sa luam.

Pentagonul continua vanatoarea liderilor Statului Islamic

Liderul gruparii jihadiste Stat Islamic SI), Abou Bakr al-Baghdadi, va plati pentru crimele sale, a dat asigurari Pentagonul, in timp ce armata americana continua sa-i caute pe responsabilii SI, informeaza sambata AFP, citata de Agerpres.

Un comandant al Statului Islamic, ucis intr-un atac aerian american in Siria

Un comandant militar al gruparii jihadiste Stat Islamic a fost ucis de o drona americana in apropiere de Raqqa nord), principalul sau bastion din Siria, a indicat joi Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO), relateaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )