Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un deal cu 3% din actiunile FP a dus lichiditatea la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un deal cu 3% din actiunile FP a dus lichiditatea la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Bursa de la Bucuresti a incheiat ieri a patra sedinta consecutiva in crestere usoara, cu 0,76%, intr-o piata unde un deal cu peste 3% din actiunile Fondului Proprietatea FP) a dus lichiditatea la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni. continuă pe Ziarul Bursa

Detinerile Morgan Stanley din actiunile Erste Group au scazut sub 4%

Detinerile Morgan Stanley din actiunile Erste Group au coborat, in data de 4 iulie, la 3,93% dupa o majorare de capital, arata un raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

GeBOC, cel mai mare centru de externalizare de business din Romania, a angajat 160 de oameni in 2012

Global e-Business Operations Centre GeBOC), centrul de servicii al HP si cel mai mare centru de servicii de externalizare de business de pe piata locala, a avut afaceri de circa 69,2 milioane de euro anul trecut, mai mult cu 4,5 milioane de euro fata.

GeBOC, cel mai mare centru de servicii partajate si externalizare de business din Romania, a angajat 160 de oameni in 2012

Global e-Business Operations Centre GeBOC), centrul de servicii al HP si cel mai mare centru de servicii de externalizare de business de pe piata locala, a avut afaceri de circa 69,2 milioane de euro anul trecut, mai mult cu 4,5 milioane de euro fata.

Cel mai longeviv prim-ministru din UE, in mijlocul unui scandal de spionaj

Cel mai longeviv premier european, luxembourghezul Jean-Claude Juncker, ia in calcul posibilitatea de a demisiona astazi, ca urmare a unui scandal de spionaj din tara sa. El va aparea in fata unui comitet special al parlamentului la 2 p. m. ora locala pentru a raspunde acuzatiilor de conducere defectuoasa a Serviciului de Informatii luxembourghez SREL).

Cel mai bun fotbalist din Europa: Bayern Munchen are patru nominalizati

Bayern Munchen, campioana en-titre a Europei, are nu mai putin de patru jucatori nominalizati pentru titlul de cel mai bun fotbalist al Batranului Continent. Acestia sunt Thomas Muller, Franck Ribery, Arjen Robben si Bastian Schweinsteiger.

Patru jucatori ai Bayern, nominalizati la titlul de cel mai bun fotbalist al ...

Patru componenti ai formatiei Bayern Munchen, detinatoarea Ligii Campionilor, se afla pe lista celor zece nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului, trofeu ce va fi acordat de UEFA la 29 august, la Monte Carlo, informeaza site-ul oficial al forului fotbalistic european, potrivit Mediafax. Cei patru jucatori de la campioana Europei la nivel de cluburi sunt Thomas Muller, Franck Ribery, Arjen Robben si Bastian Schweinsteiger. Ceilalti nominalizati sunt Gareth .

FOTO Cel mai rapid feribot din lume: turbine de Boeing, 59.000 CP, poarta numele Papei!.

Australienii de la santierul naval Incat au construit cel mai rapid feribot din lume, nava folosind in sistemul de propulsie turbinele cu gaz ale General Electric GE), disponibile de asemenea pe avionul Boeing 747. Turbinele folosite la motoarele cu reactie din industria aeronautica cumuleaza impreuna nu mai putin de 59. 000 CP, ceea ce transforma feribotul Francisco intr-un adevarat Concorde al apelor. Cu toate ca exista si salupe mai rapide, atunci cand vorbim despre o nava de 99 metri .

Cosmin Olaroiu, cel mai bine platit antrenor roman. Vezi cat castiga pe sezon.

Cosmin Olaroiu a devenit cel mai bine platit antrenor roman dupa ce a s-a mutat de la Al Ain Emiratele Arabe Unite) la Al Ahli Dubai). Romanul va castiga la noua sa echipa 12 milioane de euro in trei sezoane, potrivit sptfm. ro. Oli urca astfel pe primul loc in topul celor mai bine platiti antrenori romani. Al Ahli a platit in plus si o clauza de 2,5 milioane euro pentru a-l putea aduce pe Oli in Dubai. In Emirate fostul stelist a castigat titlul in ambele sezoane. Romanul va fi ajutat pe .

Galatiul, cel mai depopulat oras din Romania.

Rezultatele finale ale recensamantului realizat in 2011 confirma ca Galatiul e cel mai depopulat municipiu din tara. Daca la recensamantul din 2002 Galatiul avea 298. 589 de locuitori, in 2011 numarul acestora era 249. In noua ani, populatia Galatiului a scazut cu 49. 157 de locuitori, adica 16,46%. Principala cauza a acestei depopulari e reprezentata de efectele unor masuri de asa zisa reforma in domeniul productiei industriale, care nu au inclus si retehnologizarea, ci doar .

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de peste 10,5 milioane euro, la extragerea 6/49

Premiu record la extragerea loto 6 din 49 de duminica! Premiul de peste 46,7 milioane de lei peste 10,5 milioane euro) este cel mai mare report inregistrat vreodata la Categoria I, informeaza Loteria Romana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )