Libnet.ro
UNICEF

10:15

Decizia care afecteaza mii de oameni din Grecia, inclusiv romani

Antena3 Antena3,
Decizia care afecteaza mii de oameni din Grecia, inclusiv romani

Sindicatul controlorilor de trafic aerian din Grecia a anuntat declansarea unei actiuni de protest miercuri, intre orele 14,00 - 18,00, transmite site-ul enikos. gr, preluat de Agerpres. Reprezentantii. continuă pe Antena3

Reuters: Criza din Grecia, cheia unui nou mandat pentru Angela Merkel

Modul in care a gestionat Angela Merkel criza din Grecia le-ar putea garanta conservatorilor pe care-i conduce majoritatea absoluta in cazul in care ar avea loc alegeri saptamana viitoare, arata un sondaj de opinie publicat duminica, relateaza Reuters.

Criza din Grecia, mana cereasca pentru conservatorii lui Merkel. Sondajul care arata ce s-ar intampla in Germania, daca ar avea loc alegeri saptamana viitoare

Modul in care a gestionat Angela Merkel criza din Grecia le-a adus conservatorilor pe care-i conduce sansa de a obtine o majoritate absoluta in cazul in care ar avea loc alegeri saptamana viitoare, arata un.

Controlorii de trafic aerian din Grecia, in greva de avertisment, miercuri, intre orele 14.00 - 18.00

Greva de avertisment a controlorilor de trafic aerian din Grecia. Actiunea de protest are loc miercuri, intre orele 14. 00, informeaza site-ul enikos. gr. Sindicalistii cer un sistem de control al traficului.

Imaginea surprinsa pe Marte care starneste mii de controverse. Ce a descoperit de fapt roverul Curiosity

Un obiect misterios care a aparut intr-una dintre capturile facute de robotul Curiosity pe Marte, a starnit o serie de speculatii in toata lumea, scrie mirror. co. uk. Imaginea a fost surprinsa de Curiosity in luna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )