Libnet.ro
UNICEF

00:07

Decizie incredibila luata de medicul Gheorghe Burnei la cateva zile dupa ce a primit acceptul sa profeseze din nou

B1 B1,
Decizie incredibila luata de medicul Gheorghe Burnei la cateva zile dupa ce a primit acceptul sa profeseze din nou

Medicul Gheorghe Burnei a luat o decizie la care nimeni nu se astepta. Desi in urma cu cateva zile primise dreptul sa lucreze din nou in spitalele de stat, acesta a decis sa se. continuă pe B1

Medicul Gheorghe Burnei s-a pensionat dupa ce judecatorii i-au interzis sa mai profeseze in spitalele de stat

Trimis in judecata pentru luare de mita si experimente neautorizate pe copii, medicul Gheorghe Burnei s-a pensionat. Asta dupa ce judecatorii i-au interzis sa mai profeseze in spitalele din sistemul public de sanatate.

Medicul Gheorghe Burnei, pensionat pentru limita de varsta de la Universitatea de Medicina din Bucuresti

Medicul Gheorghe Burnei a fost pensionat pentru limita de varsta de la Universitatea de Medicina din Bucuresti, anunta News. ro. Decizia de pensionare, prezentata de jurnalista Paula Rusu, este datata 21 septembrie 2017 si este semnata de rectorul Universitatii de Medicina Carol Davila, academicianul Ioanel Sinescu.

Tribunalul decide, din nou, ca medicul Gheorghe Burnei sa profeseze in spitale de stat. Masura poate fi contestata

Tribunalul Municipiului Bucuresti a decis vineri sa ridice interdictia impusa lui Gheorghe Burnei de a profesa intr-un spital din sistemul public de sanatate, aceasta masura putand fi contestata de procurori la Curtea de Apel.

Tribunalul a decis! Medicul Gheorghe Burnei se poate intoarce in spitale de stat

Tribunalul Municipiului Bucuresti a decis vineri sa ridice interdictia impusa lui Gheorghe Burnei de a profesa intr-un spital din sistemul public de sanatate, aceasta masura putand fi contestata de.

Tribunalul a decis! Medicul Gheorghe Burnei poate profesa in spitale de stat

Tribunalul Municipiului Bucuresti a decis vineri ca doctorulGheorghe Burnei sa profesezein continuare, in spitale de stat, potrivit adevarul. ro. Masura luata de tribunal nu este.

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Burnei. Medicul s-a pensionat

Medicul Gheorghe Burnei s-a pensionat, informeaza un post de televiziune, care a publicat textul unui document potrivit caruia medicul si-a incetat activitatea la Universitatea de Medicina si Farmacie.

Decizie inedita luata de reprezentantii unui aeroport. Este incredibil ce se va intampla de acum inainte

Sute de jucarii de plus sunt pierdute de tinerii lor proprietari in fiecare an, asa ca reprezentantii aeroportului Glasgow au luat o decizie incredibila pentru a impiedica aceste despartiri.

Un nou val de scumpiri ii asteapta pe romani. Ce se intampla in doar cateva zile

Un nou val de scumpiri ii asteapta pe romani, in doar cateva zile, avertizeaza specialistii. Benzina a depasit deja la cele mai multe statii pretul de 5 lei pe litru, ceea ce de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )