Libnet.ro
UNICEF

16:30

Decizie radicala a celui mai mare producator auto din lume. Toyota a suspendat productia la doua fabrici din Japonia

România Liberă România Liberă,
Decizie radicala a celui mai mare producator auto din lume. Toyota a suspendat productia la doua fabrici din Japonia

Toyota Motor Corp, cel mai mare producator auto din lume, a suspendat productia la doua fabrici din Japonia, afectate de explozia care a avut loc saptamana aceasta la o uzina operata de un furnizor. continuă pe România Liberă

Eveniment istoric: Cel mai mare tunel feroviar din lume, inaugurat printr-o ceremonie fastuoasa (VIDEO)

Eveniment istoric la granita Elvetiei cu Italia. Autoritatile din Tara Cantoanelor au inaugurat printr-o ceremonie fastuoasa cel mai mare tunel feroviar din lume, care are rolul de a proteja flora si fauna din.

Un alt mare producator auto, in scandalul testelor de emisii trucate: japonezii de la Suzuki, cercetati

Autoritatile japoneze au facut perchezitii la sediul companiei Suzuki, al patrulea mare producator auto din Japonia, care a admis recent ca a gasit discrepante in testele referitoare la consumul de carburant si emisiile a 16 modele, releateaza.

Toyota opreste productia la doua fabrici din Japonia

Cel mai mare producator auto din lume, Toyota Motor Corp, a suspendat productia la doua fabrici din Japonia, afectate de explozia care a avut loc saptamana aceasta la o uzina operata de un furnizor, transmite Reuters.

Profitul Globalworth s-a triplat in 2015: cum a evoluat business-ul omului de afaceri Ioannis Papalekas, cel mai mare proprietar de birouri din Romania

Globalworth Real Estate Investments Limited, companie detinuta de catre omul de afaceri Ioannis Papalekas, cel mai mare proprietar de birouri din Romania, a obtinut un profit aproape triplu fata de anul precedent si a continuat investitiile in.

Alerta la Paris. Sute de persoane, in pericol, dupa cel mai mare val de inundatii din ultimul secol

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare val de inundatii din ultimul secol. Franta se afla sub ape de mai multe zile, iar meteorologii avertizeaza ca situatia va deveni mai grava in urmatoarele.

La Baile Olanesti se deschide un nou centru de wellness, cel mai mare din regiune

Un nou centru de tratament si spa a fi deschis pe 3 iunie in Baile Olanesti din judetul Valcea, in urma unei investitii de 5,5 milioane de euro inceputa in 2014 si cofinantata prin programul Regio POR. Astfel, Tisa Spa Resort este cel mai mare centru.

Uber a atras cea mai mare suma obtinuta vreodata in SUA de o companie finantata privat

Uber Technologies a atras 3,5 miliarde de dolari de la fondul suveran de investitii al Arabiei Saudite, Public Investment Fund, cea mai mare suma obtinuta vreodata in SUA de o companie finantata privat, relateaza News. ro.

SIF Moldova, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile SIF2 Moldova s-au apreciat cu 6,99%, in perioada 24-31 mai, reprezentand cea mai mare crestere de la Bursa de Valori Bucuresti, si propulsand indicele SIF-urilor, BET-FI, la +2,27%, in perioada analizata.

Cea mai mare sarbatoare a copiilor impreuna cu parintii

Itsy Bitsy FM a pregatit cel mai mare eveniment de o zi intreaga, dedicat copiilor si parintilor.

Radu Jude a castigat cea mai mare finantare la concursul de scenarii CNC pentru scenariul filmului Pentru asta te-ai nascut. Lista completa a castigatorilor

Proiectul scenariului lui Radu Jude, Pentru asta te-ai nascut, a castigat, la sectiunea de lungmetraje, cea mai mare finantare la Concursul Centrului National al Cinemarografiei CNC): suma de2. 500 de lei, se anunta pe site-ul institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )