Libnet.ro
UNICEF

21:45

Uber a atras cea mai mare suma obtinuta vreodata in SUA de o companie finantata privat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Uber a atras cea mai mare suma obtinuta vreodata in SUA de o companie finantata privat

Uber Technologies a atras 3,5 miliarde de dolari de la fondul suveran de investitii al Arabiei Saudite, Public Investment Fund, cea mai mare suma obtinuta vreodata in SUA de o companie finantata privat, relateaza News. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Finantarile CNC: Porumboiu si Jude, in top 5. Cea mai mare suma, pentru un lungmetraj de debut. Lista completa a castigatorilor

Dupa concursul Centrului National al Cinemarografiei CNC), Gomera de Corneliu Porumboiu a obtinut suma de 2. 240 de lei, iar proiectul scenariului lui Radu Jude, Pentru asta te-ai nascut, a castigat, la sectiunea de lungmetraje, 2. 500 de lei, scrie pe site-ul institutiei. Cei mai multi bani, 2. 275 de lei, merg la un proiect de lungmetraj debut al Ioanei Uricaru, Luna de miere, Lemonade.

Finantarile CNC: Porumboiu si Jude, in top 5. Cea mai mare suma, pentru un lungmetraj de debut. Lista castigatorilor

Dupa concursul Centrului National al Cinemarografiei CNC), Gomera de Corneliu Porumboiu a obtinut suma de 2. 240 de lei, iar proiectul scenariului lui Radu Jude, Pentru asta te-ai nascut, a castigat, la sectiunea de lungmetraje, 2. 500 de lei, scrie pe site-ul institutiei. Cei mai multi bani, 2. 275 de lei, merg la un proiect de lungmetraj debut al Ioanei Uricaru, Luna de miere, Lemonade.

Radu Jude a castigat cea mai mare finantare la concursul de scenarii CNC pentru scenariul filmului Pentru asta te-ai nascut. Lista completa a castigatorilor

Proiectul scenariului lui Radu Jude, Pentru asta te-ai nascut, a castigat, la sectiunea de lungmetraje, cea mai mare finantare la Concursul Centrului National al Cinemarografiei CNC): suma de2. 500 de lei, se anunta pe site-ul institutiei.

SIF Moldova, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile SIF2 Moldova s-au apreciat cu 6,99%, in perioada 24-31 mai, reprezentand cea mai mare crestere de la Bursa de Valori Bucuresti, si propulsand indicele SIF-urilor, BET-FI, la +2,27%, in perioada analizata.

Boromir Buzau se asociaza cu Kalizea SAS, cea mai mare cooperativa agricola din Franta

Producatorul de panificatie Boromir Prod Buzau simbol bursier SPCU) a anuntat ca a incheiat un acord de asociere la 25 mai cu cea mai mare cooperativa agricola din Franta, Kalizea SAS, producator de malai.

Cea mai mare sarbatoare a copiilor impreuna cu parintii

Itsy Bitsy FM a pregatit cel mai mare eveniment de o zi intreaga, dedicat copiilor si parintilor.

Cea mai mare cursa de canotaj din lume: patru romani vor traversa Atlanticul intr-o barca cu vasle pentru o cauza nobila FOTO

Atlantic4 sau Cei 4 atlantici este prima echipa romaneasca care si-a propus vreodata sa traverseze Oceanul Atlantic intr-o barca cu vasle, in cadrul celei mai dure curse de canotaj din lume: Talisker Whisky Atlantic Challenge.

Pentru prima oara in ultimii 26 de ani, reteaua electrica de transport a cazut in doua judete. Transelectrica prefera sa aloce cea mai mare parte din profit actionarilor, nu investitiilor

Zonele de nord din judetele Valcea si Arges au ramas miercuri timp de o ora si un sfert fara curent electric, fiind un fapt fara precedent in ultimii 26 de ani. In acea ora nimic nu a mai functionat, nici fabrici, nici hidrocentrale si nici CET Govora, iar traficul din Ramnicu Valcea a fost pur si simplu dat peste cap. Autoritatile au intrat in alerta. Pana acum, un lucru e cert: a fost o defectiune in reteaua Transelectrica, transportatorul national de energie. Cauzele nu se cunosc sau poate doar nu au fost facute publice. Insa, in acest context trebuie amintit ca investitiile Transelectrica in retea sunt mult sub planurile anuale, fapt confirmat atat de rapoartele de administrare ale companiei, cat si de un raport al Curtii de Conturi. Exact ca si in cazul Transgaz, Transelectrica face profituri uriase din tarife nejustificat de mari, reflectate apoi in facturile finale, din care 75% se repartizeaza la actionari, investitiile fiind mult neglijate.

Cea mai mare provocare pentru UE - sa recunoasca faptul ca nu functioneaza

Reporter: Care sunt cele mai mari provocari aflate in fata Uniunii Europene in acest an? Laurentiu Rebega: Nu stiu daca putem vorbi in acesti termeni.

Cea mai mare imbratisare de copii din Romania, realizata in Cetatea Alba Iulia

Aproximativ 1. 000 de copii ocrotiti in asezamintele sociale si centrele educationale din Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia au sarbatorit, intr-un mod unic si inedit, Ziua Internationala a Copilului. Sub genericul imbratisare de ingeri, copiii au inconjurat si au imbratisat intr-un gest simbolic Catedrala incoronarii din municipiul Alba Iulia.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )