Libnet.ro
UNICEF

20:30

Decizie radicala luata de Casa Regala din Marea Britanie! Veste cutremuratoare despre sotul Reginei

Antena3 Antena3,
Decizie radicala luata de Casa Regala din Marea Britanie! Veste cutremuratoare despre sotul Reginei

Printul Philip, ducele de Edinburgh si sotul Reginei Elisabeta a II-a, se va retrage din activitatile sale regale, in aceasta toamna, a anuntat Palatul Buckingham, potrivit BBC. Decizia a fost luata. continuă pe Antena3

CE respinge acuzatiile premierului May, referitoare la alegerile din Marea Britanie

Comisia Europeana CE) a respins in aceasta dupa-amiaza drept electorale acuzatiile lansate de premierul Theresa May, care a sustinut ca politicienii si oficialii de la Bruxelles se amesteca in alegerile anticipate din Marea Britanie, relateaza The Guardian.

Alegerile din Marea Britanie - Care sunt sansele ca Brexitul sa poata fi oprit?

Alegerile generale din Marea Britanie n-au aprins inca spiritele. Partidele de opozitie sunt in deriva. Conservatorii Theresei May conduc detasat.

Parlamentul din Marea Britanie a fost dizolvat. incepe campania pentru alegerile legislative anticipate

In Marea Britanie, alegerile legislative anticipate se vor desfasura, in mod oficial, pe data de 8 iunie, iar campania tocmai a inceput, Parlamentul fiind dizolvat. Conservatorii aflati la putere au cerut votantilor sa o sustina pe sefa actuala a Guvernului, Theresa May, in conducerea puternica si stabila a tarii prin dificila perioada a Brexitului, potrivit DPA citat de Agerpres.

Premierul Theresa May sustine ca UE incearca sa influenteze rezultatul alegerilor din Marea Britanie

Theresa May, premierul Marii Britanii, a acuzat politicienii si oficialii europeni ca incearca sa influenteze rezultatele alegerilor nationale din 8 iunie lansand amenintari legate de Brexit.

Printesa Charlotte, intr-o noua fotografie publicata de Casa Regala, cu ocazia aniversarii varstei de doi ani a micutei

O noua fotografie a printesei Charlotte, care va implini marti varsta de doi ani, a fost publicata luni de Casa Regala a Marii Britanii, informeaza site-ul tabloidului The Telegraph.

Printesa Charlotte, intr-o noua fotografie publicata de Casa Regala a Marii Britanii, cu ocazia aniversarii varstei de doi ani a micutei

O noua fotografie a printesei Charlotte, care va implini marti varsta de doi ani, a fost publicata luni de Casa Regala a Marii Britanii, informeaza site-ul tabloidului The Telegraph.

Printesa Charlotte, intr-o noua fotografie publicata de Casa Regala a Marii Britanii, cu ocazia aniversarii varstei de 2 ani a micutei

O noua fotografie a printesei Charlotte, care va implini marti 2 ani, a fost publicata luni de Casa Regala a Marii Britanii, informeaza site-ul tabloidului The Telegraph.

Doi romani au fost condamnati la inchisoare, in Marea Britanie, dupa ce au jefuit 51 de bancomate

Doi romani au fost condamnati la sapte ani de inchisoare cu executare, in Marea Britanie, dupa ce au furat aproximativ 1,9 milioane de euro din bancomatele britanice.

Marea Britanie introduce taxa pe zahar din 2018. Masura ar putea fi adoptata si in Romania

Marea Britanie va introduce din aprilie 2018 taxa pe zahar, pentru a combate obezitatea in randul copiilor. Taxa va fi platita de producatorii de bauturi racoritoare, potrivit gustarte. ro. Taxa va.

Marea Britanie nu se va mai putea baza pe autoritatea SUA in Orientul Mijlociu, dupa declansarea Brexitului

Marea Britanie nu se va mai putea baza pe autoritatea SUA in politica Orientului Mijlociu. Statul britanic va trebui sa lucreze indeaproape cu Europa pentru a se asigura ca acordul nuclear cu Iranul este respectat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )