Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ce au declarat cei doi antrenori dupa meciul dintre PSG si Istanbul Basaksehir: Era necesar sa aratam aceasta solidaritate

Hotnews Hotnews,
 Ce au declarat cei doi antrenori dupa meciul dintre PSG si Istanbul Basaksehir: Era necesar sa aratam aceasta solidaritate

Tehnicianul echipei Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel, a declarat ca jucatorii sai au luat o decizie foarte puternica marti, cand s-au solidarizat cu Istanbul BB si au refuzat sa continue atunci meciul din grupele Champions League, dupa ce Sebastian Coltescu l-a identificat pe antrenorul secund al echipei din Turcia, Pierre Webo, folosind cuvantul negru, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Sebastian Coltescu, acuzat de rasism Meciul dintre PSG si Istanbul BB a fost intrerupt, dupa ce turcii au iesit de pe teren

Meciul PSG vs Istanbul BB, din etapa a sasea, ultima, a Grupei H din Champions League, arbitrat de romani, a fost intrerupt. Turcii au parasit terenul dupa ce arbitrul de rezerva Sebastian Coltescu ar fi folosit cuvantul negru la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Consiliul General nu va alege nici marti cei doi viceprimari ai Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti s-a reunit marti, insa nu va alege nici la aceasta sedinta cei doi viceprimari ai Capitalei, in conditiile in care aceasta procedura este blocata in Justitie.

Consiliul General nu va alege nici marti cei doi viceprimari ai Capitalei

Consiliul General nu va alege nici la sedinta de marti cei doi viceprimari ai Capitalei, din cauza ca instanta inca nu a finalizat validarea mandatelor pentru toti cei 55 de consilieri generali. Propunerea PNL pentru functia de viceprimar este Stelian Bujduveanu, iar a USR-PLUS - Vlad Voiculescu.

Ce a declarat Ovidiu Hategan la intoarcerea in tara

Arbitrii romani care s-au aflat marti seara pe Parc des Princes la meciul dintre PSG si Basaksehir au revenit miercuri in tara. Daca Ovidiu Hategan a stat putin de vorba cu presa, Sebastian Coltescu a evitat sa dea ochii cu jurnalistii pe Aeroportul Henri Coanda.

Meciul lui PSG din Liga Campionilor, intrerupt din cauza lui Sebastian Coltescu. Arbitrul roman l-a numit negru pe Demba Ba, atacantul lui Istanbul Basaksehir (VIDEO)

Jucatorii lui Istanbul Basaksehir au parasit terenul in prima repriza a duelului cu Paris Saint-Germain din Liga Campionilor, de marti seara, dupa ce arbitrul roman Sebastian Coltescu i-a adresat o remarca.

Denisa Dedu, dupa meciul cu Norvegia: Ne-am luptat si am aratat ca avem valoare, ca avem potential

Portarul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Denisa Dedu, a declarat, la finalul partidei cu Norvegia, de la CE, ca echipa a aratat ca are valoare si potential. Si portarul Yuliya Dumanska a precizat ca jocul cu Norvegia da incredere echipei pentru urmatoarele partide.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )