Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce a declarat Ovidiu Hategan la intoarcerea in tara

Hotnews Hotnews,
 Ce a declarat Ovidiu Hategan la intoarcerea in tara

Arbitrii romani care s-au aflat marti seara pe Parc des Princes la meciul dintre PSG si Basaksehir au revenit miercuri in tara. Daca Ovidiu Hategan a stat putin de vorba cu presa, Sebastian Coltescu a evitat sa dea ochii cu jurnalistii pe Aeroportul Henri Coanda. continuă pe Hotnews

Primele reactii ale lui Sebastian Coltescu si Ovidiu Hategan, dupa acuzatiile de rasism

Arbitrii romani Sebastian Coltescu si Ovidiu Hategan se afla in centrul unui mare scandal la nivel continental. Partida dintre PSG si Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League a fost intrerupta, dup ce tu.

Prima reactie a lui Ovidiu Hategan dupa scandalul rasist de la PSG vs Basaksehir

Jurnalistii de la Europe1 l-au contactat pe Ovidiu Hategan, centralul partidei de pe Parc des Princes, la scurt timp dupa incidentul rasist care a dus pana la urma la intreruperea partidei dintre PSG si Basaksehir.

Categoria de romani care va fi vaccinata gratuit anti-covid-19. Cine e pe lista, dupa armata si politie

Nu exista inca un vaccin viabil pe piata, in afara de cel de la Pfizer. Guvernul Romaniei a generat deja STRATEGIA DE VACCINARE iMPOTRIVA COVID-19 iN ROMANIA. Este un docment oficial publicat de autoritati, din care aflam care vor fi planurile de vaccinare la nivel national. Planul guvernantilor pe marginea unui vaccin care nu exista .

Este oficial. Prima tara din lume care a aprobat serul a inceput astazi vaccinarea anti-covid-19. Cum se simt primii pacienti

Marea Britanie marcheaza astazi un moment istoric in lupta contra pandemiei de COVID-19, cauzata de virusul care a ucis milioane de oameni din intreaga lume. Autoritatile sanitare din Regatul Unit au inceput deja campania de vaccinare, iar primii beneficiari sunt persoanele aflate in categoriile de risc. Serul produs de Pfizer-Biontech a ajuns in spitalele din .

CORONAVIRUS |Canada devine a doua tara din lume care autorizeaza vaccinul PfizerBioNTech

Dupa Marea Britanie, Canada a devenit a doua tara care aprobavaccinul anti-Covid produs de compania Pfizer. Autoritatile din Canada sustin ca vaccinuleste sigur, eficient si de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )