Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce au declarat vedetele la concertul caritabil pentru victimile din Colectiv

ADPM ADPM,
Ce au declarat vedetele la concertul caritabil pentru victimile din Colectiv

Miercuri seara a fost organizat un concert caritabil in clubul Bamboo, in cadrul caruia au cantat mai multe nume cunoscute si la care au participat si vedete din showbiz. Iata ce au declarat acestia. continuă pe ADPM

Concert caritabil pentru victimile din Colectiv. Iata cine canta!

Maine seara va avea loc un concert caritabil in Bucuresti ce are scopul de a strange fonduri pentru ajutorarea victimilor incendiului din clubul Colectiv. Iata cine canta la eveniment.

Au aparut ESCROCI care cer bani pentru victimele din Colectiv

Drama din clubul Colectiv a inceput sa fie speculata de escroci care cer bani in numele victimelor, informeaza Digi 24.

Clopotele bisericilor din Capitala bat la ora 22.30 pentru victimele din Colectiv

Clopotele de la Patriarhia Romana si de la toate bisericile din Capitala bat, vineri seara, la ora 22. 30, in memoria celor 32 de tineri morti in urma cu o saptamana in incendiul din clubul Colectiv.

Cluburi de fite din Capitala fac concerte caritabile pentru victimele din Colectiv

BCluburile Bamboo si Chaboo din Bucuresti au anuntat, pe pagina de Facebook, ca vor organiza concerte caritabile pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv.

Basescu, despre tragedia din Colectiv: Solutia e modernizarea cluburilor cu credite garantate de stat

Presedintele Miscarii Populare si fostul sef al statului, Traian Basescu a declarat, marti, ca solutia pentru evitarea unei tragedii asemanatoare cu cea petrecuta vineri noapte in clubul Colectiv, este modernizarea cluburilor cu credite garantate de stat, la fel ca la prima casa, si nu inchiderea lor.

Incendiul din Colectiv. Numarul ranitilor grav si in stare critica, in scadere

Numarul pacientilor internati in spitalele din Capitala, dupa incendiul de vineri, din Colectiv, este in scadere, a declarat, miercuri dimineata, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu. in prezent, mai sunt internati 133 de pacienti, dintre care 81 in stare critica si grava.

LIVE TEXT Bilantul carnagiului din Colectiv creste la 32. Inca o persoana a murit marti la Spitalul Sf. Pantelimon / 135 de raniti sunt inca in spitale, 35 sunt in stare critica sau grava/ Procurorii ridica noi documente de la Primaria Sectorului 4

O tanara de 28 de ani a murit, marti dimineata, la spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala urcand bilantul mortilor in incendiul de la clubul Colectiv la 32. Fata avea arsuri grave pe 50% din suprafata corpului si pe caile respiratorii. Bilantul victimelor poate sa creasca in orice moment si chiar s-ar putea dubla au avertizat zilele trecute medicii. Ei au explicat ca pentru cei care au arsuri pe caile respiratorii perioada critica este 3-5 zile. 25Papa Francisc a trimis un mesaj in care isi exprima profunda durere pentru tragicul incident16. 57: Marturie despre tragedia din Colectiv. Adrian Despot, audiat la Parchetul General: Peste mine au cazut multi oameni; am reusit sa trag o fata afara16. 40 Patronii de la Colectiv, adusi in instanta15. 13Costin Mincu, actionar Colectiv: Am vrut sa fac din club o poveste frumoasa. S-a sfarsit printr-un cosmar. Regret enorm ce s-a intamplat 14. 55CNA recomanda televiziunilor sa nu filmeze priveghiurile si inmormantarile victimelor14. 32Mai sunt internati in spitale 135 de raniti, peste 35 dintre acestia fiind in stare critica sau grava.

Bilantul carnagiului din Colectiv creste la 32. Inca o persoana a murit marti la Spitalul Sf. Pantelimon / Cei trei patroni ai clubului au fost arestati preventiv/ 135 de raniti sunt inca in spitale, 35 sunt in stare critica sau grava

O tanara de 28 de ani a murit, marti dimineata, la spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala urcand bilantul mortilor in incendiul de la clubul Colectiv la 32. Fata avea arsuri grave pe 50% din suprafata corpului si pe caile respiratorii. Bilantul victimelor poate sa creasca in orice moment si chiar s-ar putea dubla au avertizat zilele trecute medicii. Ei au explicat ca pentru cei care au arsuri pe caile respiratorii perioada critica este 3-5 zile. Cei trei actionari si administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu - au fost arestati preventiv marti seara. Papa Francisc a trimis un mesaj in care isi exprima profunda durere pentru tragicul incident. Marturie despre tragedia din Colectiv. Adrian Despot, audiat la Parchetul General: Peste mine au cazut multi oameni; am reusit sa trag o fata afaraCostin Mincu, actionar Colectiv: Am vrut sa fac din club o poveste frumoasa. S-a sfarsit printr-un cosmar. Regret enorm ce s-a intamplat .

Nu se mai tin balurile de boboci dupa incendiul din Colectiv

Dupa incendiul din Colectiv, de vineri seara, multi patroni de cluburi renunta la a mai organiza baluri de boboci in acest an. Din respect pentru victime ori constienti ca au nereguli in ograda.

inselatorie: Au aparut sarlatani care cer bani in numele Digi 24 pentru victimele din Colectiv

Digi 24 atrage atentia cu privire la o posibila inselatorie in numele sau, precizand ca au aparut sarlatani care pretind a fi angajati ai acestei televiziuni de stiri si sustin ca au deschis conturi in care se pot face donatii in bani pentru ajutorarea victimelor tragediei din Colectiv.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )