Libnet.ro
UNICEF

20:45

Clopotele bisericilor din Capitala bat la ora 22.30 pentru victimele din Colectiv

România Liberă România Liberă,
Clopotele bisericilor din Capitala bat la ora 22.30 pentru victimele din Colectiv

Clopotele de la Patriarhia Romana si de la toate bisericile din Capitala bat, vineri seara, la ora 22. 30, in memoria celor 32 de tineri morti in urma cu o saptamana in incendiul din clubul Colectiv. continuă pe România Liberă

Profesorii unui colegiu din Capitala: Muzica rock, propaganda pentru acceptarea Satanei

Dupa incendiul izbucnit in clubul Colectiv din Capitala, in timpul unui concert rock, profesorii de religie de la Colegiul A. Xenopol din Bucuresti le explica elevilor ca muzica rock are efecte deosebit de grave asupra lor, intrucat ea pregateste acceptarea de catre omenire a Satanei.

Cluburi de fite din Capitala fac concerte caritabile pentru victimele din Colectiv

BCluburile Bamboo si Chaboo din Bucuresti au anuntat, pe pagina de Facebook, ca vor organiza concerte caritabile pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv.

VIDEO Zi de zi, aici vom fi - Filmul protestului urias din Capitala dupa ce Guvernul Ponta si-a dat demisia

In noaptea de marti spre miercuri, ultimele randuri de protestatari de la cea mai mare manifestare de strada din ultimii ani din Capitala reluau pe strazile de langa clubul Colectiv una dintre scandarile-hit ale serii: E doar inceputul!. Marti, dupa ce premierul Ponta si-a anuntat demisia si Guvernul a cazut, dupa ce primarul Piedone a renuntat la functie, pe strazile din Bucuresti au iesit si mai multi oameni. Un nou sistem cu oameni noi, demisia parlamentului si eliminarea coruptiei au fost marile revendicari ale strazii. Spre miezul noptii, cand randurile celor ce manifestau incepeau sa se rasfire, a venit si avertismentul sub forma unei noi scandari: Zi de zi, aici vom fi!.

Incendiu in Delta Vacaresti din Capitala

Un incendiu a izbucnit in aceasta seara in Delta Vacaresti din Capitala, potrivit Realitatea. net .

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa protestele din Capitala

Presedintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, ca este impresionat de manifestarile care au loc in aceasta seara in Capitala. Sefului statului a declarat ca urmatorul pas trebuie sa vina din partea politicienilor care nu pot ignora revolta oamenilor.

Elena Udrea, la protestul din Capitala

Elena Udrea a postat mai multe fotografii pe Facebook cu protestul din aceasta noapte din Bucuresti. Pozele par a fi facute cu telefonul mobil, de la departare. Deputata s-ar fi putut afla la un sky bar din Piata Universitatii in timpul protes .

Ce scrie presa straina despre protestele din Capitala

Principalele agentii de presa internationale au scris despre protestele care au loc, marti seara, la Bucuresti, dupa incendiul din clubul Colectiv. Stirile Reuters, Associated Press si Agence France-Presse au fost preluate de alte publicatii internationale.

Cel mai profitabil export din Finlanda este un joc pentru mobil

Dupa cativa ani in care Candy Crush a obtinut suprematia cand vine vorba de profit din jocuri de mobil, Clash of Clans se pare ca este noul lider in domeniu. Indiferent daca va jucati sau nu jocuri pe mobil, este inevitabil sa nu va fi lovit la un moment dat de o reclama la Clash [] Cel mai profitabil export din Finlanda este un joc pentru mobil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )