Libnet.ro
UNICEF

23:15

Decret prezidential: Guvernul poate interveni pentru reducerea facturilor la energie electrica si gaze

Adevărul Adevărul,
Decret prezidential: Guvernul poate interveni pentru reducerea facturilor la energie electrica si gaze

Decretul prezidential pentru prelungirea starii de urgenta semnat marti prevede ca Guvernul poate interveni pentru reducerea facturilor romanilor, daca se constata ca scad preturile la energie electrica si gaze. continuă pe Adevărul

Furnizorii mici de internet si cablu TV din tara: Nu vom intrerupe serviciile pentru neplata facturilor, in masura in care putem sa ne platim angajatii si furnizorii

Furnizorii mici de internet si cablu TV din mai multe orase din tara au inceput sa-si sune clientii care au intarzieri la plata pentru a afla cand isi pot plati facturile restante, unii abonati au fost amanati de la plata pe termene scurte, iar celor care nu si-au platit facturile mai mult de doua luni si nici nu raspund la telefon le-au fost intrerupte serviciile, arata datele transmise HotNews. ro de Interlan, asociatie care reprezinta 38 de furnizori mici de internet din tara. Amintim ca luna trecuta, arbitrul telecom ANCOM) a solicitat furnizorilor ca, pe perioada starii de urgenta, sa nu intrerupa serviciile pentru neplata facturilor.

Noul decret privind starea de urgenta: Statul va putea interveni pentru reducerea pretului la energie si gaze

Una dintre noutatile decretului privind prelungirea situatiei de urgenta este o prevedere care permite Guvernului sa intervina astfel incat facturile la energie electrica si gaze naturale sa scada. in situatia in care se constata o scadere a preturilor la energie electrica si gaze naturale, pe pietele regionale, Guvernul va lua masurile necesare astfel incat aceste scaderi sa se reflecte partial sau integral in pretul final de la nivelul consumatorilor, scrie in decret.

Decret prezidential: Documentele pentru inregistrarea actelor de nastere si de deces se pot transmite electronic

Decretul prezidential pentru prelungirea starii de urgenta semnat marti prevede ca documentele pentru inregistrarea actelor de nastere si de deces se pot transmite electronic, pe perioada starii de urgenta.

Decret prezidential: Liber la angajari fara concurs si achizitii fara licitatie pentru institutiile de forta

Decretul prezidential pentru prelungirea starii de urgenta semnat marti prevede ca Institutiile din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala pot face angajari fara concurs si pot organiza si derula fara licitatie proceduri de atribuire.

Decret prezidential: Bugetarii pot fi obligati sa intre in concediu de odihna

Decretul prezidential pentru prelungirea starii de urgenta aprobat marti prevede ca bugetarii vor putea fi obligati sa intre in concediu de odihna.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3278 seconds )