Libnet.ro
UNICEF

22:30

Decretul privind numirea lui Pavel Filip in calitate de candidat la functia de premier, contestat la Curtea Constitutionala

Adevărul Adevărul,
Decretul privind numirea lui Pavel Filip in calitate de candidat la functia de premier, contestat la Curtea Constitutionala

Socialistii au depus luni, 17 ianuarie, mai multe sesiszari la Curtea Constitutionala prin care cere verificarea legitimitatii decretului sefului statului privind desemnarea lui Pavel Filip in calitate de premier. continuă pe Adevărul

Pavel Filip, noul candidat desemnat la functia de premier

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat vineri dupa-amiaza decretul privind desemnarea noului candidat al majoritatii parlamentare declarate, Pavel Filip, la functia de premier, potrivit Unimedia si Radio Chisinau.

Pavel Filip este oficial premierul desemnat al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a anuntat ca a semnat decretul privind desemnarea lui Pavel Filip pentru functia de prim-ministru.

Pavel Filip, noul candidat desemnat la functia de premier

ACTUALIZARE 10:52 O noua zi cu proteste de amploare la Chisinau Ample manifestatii de protest sunt anuntate pentru astazi in capitala Republicii Moldova, in contextul profundei crize politice in care se afla statul, potrivit agentiei Unimedia.

Pavel Filip este noul premier desemnat al Republicii Moldova

Majoritatea parlamentara din Republica Moldova a desemnat, vineri dupa-amiaza, un nou candidat la functia de premier, Pavel Filip, dupa ce candidatul desemnat de presedintele Nicolae Timofti s-a retras. in aceste conditii, Timofti a semnat decretul pentru desemnarea noului candidat.

Pavel Filip, de la imparatul bomboanelor la candidat la functia de prim-ministru al Republicii Moldova

Noul premier desemnat al Republicii Moldova este Pavel Filip, membru al Partidului Democrat si ministru in exercitiu al Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor, functie detinuta din ianuarie 2011. Pavel Filip este al treilea premier desemnat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, de la demiterea Guvernului Strelet.

R. Moldova: Desemnarea lui Pavel Filip la functia de premier, contestata la Curtea Constitutionala

Desemnarea lui Pavel Filip la functia de premier al Republicii Moldova a fost contestata, luni, la Curtea Constitutionala CCM), de catre liderul Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM), Igor Dodon.

Pavel Filip demareaza consultarile cu fractiunile parlamentare

Prim-ministrul desemnat, democratul Pavel Filip incepe astazi consultarile cu societatea civila si partidele din Parlamentul Republicii Moldova.

DOC Nicolae Timofti explica de ce l-a desemnat pe Pavel Filip la functia de prim-ministru

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat l-a desemnat premier pe democratul Pavel Filip fiind obligat de decizia Curtii Constitutionale din 29 decembrie 2015. intr-o declaratie publica remisa presei seful statului sugereaza ca are rezerve fata de candidatul desemnat, impartasind ingrijorarile din societate cu privire la modul in care a fost creata noua coalitie de guvernare.

Nicolae Timofti explica de ce l-a desemnat pe Pavel Filip la functia de prim-ministru - document

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat premier pe democratul Pavel Filip fiind obligat de decizia Curtii Constitutionale din 29 decembrie 2015. intr-o declaratie publica remisa presei seful statului sugereaza ca are rezerve fata de candidatul desemnat, impartasind ingrijorarile din societate cu privire la modul in care a fost creata noua coalitie de guvernare.

Reactiile politicienilor romani cu privire la desemnarea lui Pavel Filip la functia de premier

Desemnarea lui Pavel Filip la functia de premier al Republicii Moldova, vineri seara, dupa ce candidatul propos de presedintele Nicolae Timofti, Ion Paduraru, a demisionat, a starnit numeroase reactii din partea politicienilor romani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )