Libnet.ro
UNICEF

18:46

Pavel Filip, noul candidat desemnat la functia de premier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pavel Filip, noul candidat desemnat la functia de premier

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat vineri dupa-amiaza decretul privind desemnarea noului candidat al majoritatii parlamentare declarate, Pavel Filip, la functia de premier, potrivit Unimedia si Radio Chisinau. continuă pe Ziarul Bursa

Pavel Filip, noul candidat desemnat la functia de premier

ACTUALIZARE 10:52 O noua zi cu proteste de amploare la Chisinau Ample manifestatii de protest sunt anuntate pentru astazi in capitala Republicii Moldova, in contextul profundei crize politice in care se afla statul, potrivit agentiei Unimedia.

Nicolae Timofti a spus cand va anunta candidatul desemnat la functia de premier

Presedintele Nicolae Timofti urmeaza sa ia pana la sfarsitul zilei de astazi, 14 ianuarie, o decizie privind desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru.

Pavel Filip este oficial premierul desemnat al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a anuntat ca a semnat decretul privind desemnarea lui Pavel Filip pentru functia de prim-ministru.

Pavel Filip este noul premier desemnat al Republicii Moldova

Majoritatea parlamentara din Republica Moldova a desemnat, vineri dupa-amiaza, un nou candidat la functia de premier, Pavel Filip, dupa ce candidatul desemnat de presedintele Nicolae Timofti s-a retras. in aceste conditii, Timofti a semnat decretul pentru desemnarea noului candidat.

Pavel Filip, de la imparatul bomboanelor la candidat la functia de prim-ministru al Republicii Moldova

Noul premier desemnat al Republicii Moldova este Pavel Filip, membru al Partidului Democrat si ministru in exercitiu al Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor, functie detinuta din ianuarie 2011. Pavel Filip este al treilea premier desemnat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, de la demiterea Guvernului Strelet.

Pavel Filip, desemnat premier al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat vineri prim-ministru pe Pavel Filip, sustinut de majoritatea parlamentara, informeaza Unimedia. Imediat dupa ce presedintele Nicolae Timofti a semnat.

Reactiile politicienilor romani cu privire la desemnarea lui Pavel Filip la functia de premier

Desemnarea lui Pavel Filip la functia de premier al Republicii Moldova, vineri seara, dupa ce candidatul propos de presedintele Nicolae Timofti, Ion Paduraru, a demisionat, a starnit numeroase reactii din partea politicienilor romani.

Ion Paduraru renunta la candidatura. Pavel Filip ramane candidatul majoritatii parlamentare

Presedintele Nicolae Timofti a anulat decretul de numire a consilierului sau Ion Paduraru drept candidat pentru functia de prim-ministru. Ion Paduraru a anuntat intr-un briefing de presa ca prin acest gest se doreste evitarea alegerilor anticipate.

Vlad Plahotniuc, anuntat drept candidat pentru functia de premier al Republicii Moldova

Vladimir Plahotniuc a avut azi una din rarele sale iesiri in public si si-a anuntat candidatura pentru functia de premier al Republicii Moldova in fata unei adunari de cateva mii de oameni in centrul Chisinaului.

Mitinguri de amploare la Chisinau. Cetatenii vor desemnarea urgenta a unui candidat la functia de premier

Doua mitinguri de amploare se desfasoara, miercuri, la Chisinau, informeaza presa din Republica Moldova. Cetatenii vor ca seful statului sa desemneze candidatul pentru functia de premier.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )