Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dedesubturile iubirii imposibile dintre Patriarhul Daniel si Patriarhul Kirill

Adevărul Adevărul,
Dedesubturile iubirii imposibile dintre Patriarhul Daniel si Patriarhul Kirill

Patriarhul Daniel a fost invitat, alaturi de alti capi ai Bisericilor ortodoxe, la o cina oferita de presedintele Vladimir Putin. Vizita lui Daniel la Moscova a avut loc la o luna si jumatate distanta de cea efectuata la Bucuresti de omologul sau rus, Patriarhul Kirill. continuă pe Adevărul

Patriarhul Daniel Patriarhul Kirill: circumstantele unei iubiri imposibile

Patriarhul Daniel a fost invitat, alaturi de alti capi ai Bisericilor ortodoxe, la o cina oferita de presedintele Vladimir Putin. Vizita lui Daniel la Moscova a avut loc la o luna si jumatate distanta de cea efectuata la Bucuresti de omologul sau rus, Patriarhul Kirill.

Patriarhul Daniel s-a intalnit cu presedintele Vladimir Putin

Patriarhul Daniel a participat, alaturi de alti sefi ai bisericilor ortodoxe, la o cina oferita de presedintele Vladimir Putin. Evenimentul a avut loc la resedinta din Novo-Ogarevo a presedintelui Federatiei Ruse. Vizita Patriarhului Daniel in Rusia a avut loc la o luna si jumatate distanta de cea efectuata la Bucuresti de omologul sau rus, Patriarhul Kirill.

Regele Mihai a murit. Ce mesaj a trimis Patriarhul Daniel

Regele Mihai a murit. Reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane au trimis un mesaj prin intermediul caruia Patriarhul Daniel si-a prezentat condoleantele.

Patriarhul Daniel: Biserica se roaga pentru odihna sufletului Regelui Mihai I al Romaniei

Patriarhul Daniel a anuntat marti ca in toate bisericile ortodoxe din Romania se vor inalta rugaciuni pentru odihna sufletului Regelui Mihai, dupa vestea decesului fostului monarh.

Patriarhul Daniel, mesaj la moartea Regelui Mihai: O veste care indoliaza pe toti romanii din tara si strainatate

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, spune ca Biserica se roaga pentru odihna sufletului Regelui Mihai, subliniind ca acesta va ramane in istorie ca un exemplu de curaj,.

Patriarhul Daniel participa la o cina festiva oferita de Vladimir Putin Intaistatatorilor si Delegatilor Bisericilor Ortodoxe Autocefale prezente la Moscova

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, va participa luni seara la cina festiva oferita de presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, Intaistatatorilor si Delegatilor Bisericilor Ortodoxe Autocefale prezente la Moscova la festivitatile organizate la implinirea a 100 de ani de la restabilirea patriarhatului in Biserica Ortodoxa Rusa, anunta Agerpres.

intalnire ISTORICA! Patriarhul Daniel, primit de presedintele Putin, la Moscova (VIDEO)

Presedintele Vladimir Putin il primeste, luni, la Moscova, pe Preafericitul Daniel. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane se afla de sambata intr-o vizita in Rusia, unde participa.

intalnire ISTORICA! Patriarhul Daniel, va fi primit de presedintele Putin, la Moscova (VIDEO)

Presedintele Vladimir Putin il primeste, luni, la Moscova, pe Preafericitul Daniel. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane se afla de sambata intr-o vizita in Rusia, unde participa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )