Libnet.ro
UNICEF

08:00

Delegatia condusa de premierul Ponta a ajuns in SUA

B1 B1,
Delegatia condusa de premierul Ponta a ajuns in SUA

Delegatia guvernamentala aRomaniei, condusa de premierul Victor Ponta, a ajuns, duminica seara inSUA, vizita sa urmand sa debuteze luni la Washington. Seful Guvernului este insotit in vizita ofic. continuă pe B1

Delegatia Guvernului roman, condusa de Victor Ponta, a ajuns in Statele Unite

Delegatia Guvernului Romaniei, condusa de premierul Victor Ponta, a ajuns duminica seara in Statele Unite, urmand ca luni sa inceapa vizita oficiala la Washington, programata in perioada 21-23 octombrie. Zborul a decurs fara incidente si a durat 10 ore si 25 de minute, avionul aterizand la ora locala 18:45, anunta Agerpres. Seful Guvernului este insotit in vizita oficiala din SUA de ministrii Energiei, Constantin Nita, Afacerilor Externe, Titus Corlatean, Educatiei, Remus Pricopie, si Mediului, Rovana Plumb.

Premierul Ponta se intalneste luni, la Washington, cu reprezentantii Chevron

Premierul Victor Ponta efectueaza o vizita de trei zile in SUA, perioada in care se va intalni cu reprezentantii unor mari companii americane, cu vicepresedintele Joe Biden si cu presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim.

Pozitia oficiala Chevron Romania dupa intalnirea cu premierul Ponta

Reprezentanti ai companiei Chevron au discutat cu premierul Victor Ponta cu prilejul mesei rotunde organizate de American Romanian Business Council AMRO) in Washington, DC.

Traian Basescu nu il va mai mandata pe premierul Ponta la Consiliul European

Traian Basescu nu-l mai lasa pe Victor Ponta la Bruxelles. Asta desi premierul a cerut mandat pentru a reprezenta Romania la Consiliul European, organizat la sfarsitul acestei saptamani. Potrivit jurnalisti.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )