Libnet.ro
UNICEF

06:15

Delia si-a luat sotul pe scena si a facut anuntul! Razvan nu stia nimic! (FOTO)

B1 B1,
Delia si-a luat sotul pe scena si a facut anuntul! Razvan nu stia nimic! (FOTO)

In cadrul unui concert din seria Acadelia, sustinute la Sala Palatului, Delia le-a facut inca o surprinza fanilor prezenti. Pe langa toate coregrafiile senzuale si tinutele speciale, Delia le-a mai. continuă pe B1

BOMBA iN SHOWBIZ! Delia si-a luat sotul pe scena si a facut ANUNTUL! Razvan NU stia nimic! (FOTO)

In cadrul unui concert din seria Acadelia, sustinute la Sala Palatului, Delia le-a facut inca o surprinza fanilor prezenti. Pe langa toate coregrafiile senzuale si tinutele speciale, Delia le-a mai.

MOMENTE GRELE pentru o celebra cantareata! Medicii au facut anuntul: Nu va putea avea copii NICIODATA

Celebra cantareata Jessie J a aflat cu tristete ca nu va putea da nastere niciodata unui copil pe cale naturala si a facut totul public. Cantareata, in varsta de 30 de ani, a marturisit fanilor de pe scena.

Simona Halep a facut ANUNTUL! SURPRIZA DE PROPORTII dupa despartirea de Darren Cahill: Cine va fi noul antrenor al romancei

Simona Halep a luat o decizie suprinzatoare dupa despartirea de Darren Cahill, care a decis sa petreaca mai mult timp alaturi de familie Ea a anuntat la ce varianta s-a gandit pentru turneele din 2019 si a sp.

Cutremurator... Andreea Esca tocmai a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a vorbit pentru prima data despre posibilitatea de a renunta la televiziune. intrebata daca ar renunta la meseria care a facut-o celebra sau la mediul online, Andreea Esca a raspuns: La asta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )