Libnet.ro
UNICEF

10:45

Democratii din Senatul SUA cred ca Trump ramane un pericol si vor condamnarea lui pentru a evita o recidiva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Democratii din Senatul SUA cred ca Trump ramane un pericol si vor condamnarea lui pentru a evita o recidiva

Dupa doua zile de expunere implacabila a faptelor, presarata cu imagini socante, procurorii democrati i-au indemnat joi pe senatori sa-l condamne pe Donald Trump pentru incitare la insurectie in cursul asaltului asupra Capitoliului american, afirmand ca sunt convinsi ca va recidiva daca revine la Casa Alba, comenteaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul SUA a decis ca procesul impotriva lui Trump este constitutional

Senatul SUA a decis ca procesul impotriva fostului presedintele Donald Trump,acuzat de incitare la insurectie, este constitutional. Dezbaterea din Senat a inceput marti cu prezentarea unei compilatii de inregistrari video ce prezentau evenimentele din 6 ianuarie, cand in revolta de la Capitoliu au murit cinci persoane.

Al doilea proces de punere sub acuzare a lui Donald Trump a inceput in Senatul SUA

In Senatul Statelor Unite ale Americii a inceput, marti, procesul in care fostul presedinte Donald Trump este acuzat de incitare la insurectie in contextul asaltului asupra Capitoliului care a avut loc pe 6.

Punerea sub acuzare a lui Donald Trump este constitutionala, a decis Senatul SUA. Procesul fostului presedinte american ar putea dura o saptamana

Punerea sub acuzare a lui Trump este constitutionala, desi a incetat sa mai exercite mandatul la Casa Alba, au decis senatorii americani. Fostul presedinte american este acuat de incitare la insurectie prin.

Doar trei presedinti din istoria SUA au trecut prin procedura de impeachment. Ce s-a intamplat in fiecare caz

Doar trei presedinti americani au fost pusi formal sub acuzare sau impeached, in versiunea originala de catre Congresul SUA. Este vorba despre Andrew Johnson, Bill Clinton si Donald Trump, singurul.

Rusia va aplica politici de ingradire pentru a evita ingerintele din partea SUA

Rusia va aplica fata de SUA politici de ingradire pentru a evita ingerinte ale Washingtonului in afacerile sale interne, a declarat joi viceministrul rus de externe Serghei Riabkov, citat de agentia EFE si Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )