Libnet.ro
UNICEF

18:45

Denunt penal la DNA impotriva candidatilor din Bucuresti: Predoiu, Turcescu, Firea si Piedone

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Denunt penal la DNA impotriva candidatilor din Bucuresti: Predoiu, Turcescu, Firea si Piedone

ACTUALIZARE 18:50 Gorghiu despre denuntul penal facut de Initiativa Romania: Legitim, dar usor prematur in cazul PNL Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, astazi, ca demersul penal la DNA facut de Initiativa Romania este legitim, insa prematur in cazul lui Catalin Predoiu, afirmand ca liberalii verifica de trei ori listele de semnaturi si nu au nicio emotie, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI LOCALE 2016. Denunt penal la DNA impotriva candidatilor din Bucuresti

Avand in vedere termenele foarte scurte de strangere a semnaturilor de sustinere a candidatilor de 2-3 zile, in unele cazuri), precum si informatiile de notorietate publ.

Denunt penal la DNA impotriva candidatilor PNL, PSD, PMP si PPU-SL din Bucuresti: Asociatia Initiativa Romania sustine ca exista suspiciuni ca unele dintre semnaturile stranse sunt false

Asociatia Initiativa Romania a depus la DNA un denunt penal, sustinand ca exista numeroase indicii ca listele de sustinatori pentru candidatii la alegerile locale din 5 iunie 2016, depuse la.

Denunt penal la DNA in privinta semnaturilor pentru candidatii la alegerile din Bucuresti / Sunt vizati, printre altii, Predoiu, Cristian Popescu Piedone si Gabriela Firea

Miscarea civica Initiativa Romania a depus luni la DNA un denunt penal in care cere sa se analizeze modul in care s-au strans semnaturile pentru o serie de candidati la Primaria Bucuresti. Printre ei: Catalin Predoiu, Cristina Pocora, Cristian Popescu Piedone si Gabriela Firea.

Denunt la DNA privind modul in care candidatii la Primaria Capitalei au strans semnaturi. Predoiu, Firea si Turcescu - candidatii vizati

Initiativa Romania, miscare civica nascuta din revolta tragediei de al Colectiv, a depus luni la DNA un denunt penal in care cere sa se analizeze modul in care s-au strans semnaturile pentru o serie de candidati la primariile Bucurestiului, printre care Catalin Predoiu, Cristian Popescu Piedone, Gabriela Firea si Robert Turcescu. Initiativa Romania sustine ca era imposibil ca partidele sa stranga mii de semnaturi pe ora.

Denunt penal la DNA legat de posibila falsificare a semnaturilor de pe listele de sustinere a candidatilor, intre care Predoiu, Turcescu, Firea si Piedone

Asociatia civica Initiativa Romania a depus, luni, la DNA, un denunt privind posibila savarsire a infractiunilor de fals si uz de fals, in legatura cu strangerea de semnaturi pentru candidatii si partidele care intentioneaza sa candideze la alegerile locale din 5 iunie 2016 pentru Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, primariile de sector si consiliile locale de sector. Denuntul a fost depus la Directia Nationala Anticoruptie.

Elena Udrea: Exista semnaturi false pentru Iohannis

Elena Udrea a comentat, luni, demersul asociatiei Initiativa Romania, care a facut un denunt penal la DNA, impotriva candidatilor la Primaria Bucuresti, printre care si Robert Turcescu. Po.

Dosar penal, dupa protestele violente din Chisinau

Politia a deschis un dosar penal in urma protestelor care au avut loc, duminica, la Chisinau. Totodata, mai multe persoane au fost ranite, dupa ce manifestatia organizata de Platforma civica Dreptate si Adevar impotriva actualei guvernari a degenerat in ciocniri intre protestatari si fortele de ordine.

Nutu Camataru, exilat din Bucuresti: Interlopul, arestat la domiciliu la 50 de kilometri de Capitala (VIDEO)

Nutu Camataru, exilat din Capitala. Judecatorii au decis ca interlopul poate fi cercetat in arest la domiciliu. Acesta va fi obligat insa sa stea la aproape 50 de kilometri de Capitala, intr-un sat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )