Libnet.ro
UNICEF

01:05

Denuntul facut de Dorin Cocos il contrazice pe Traian Basescu. Campania lui Basescu, finantata cu bani din spagi

Antena3 Antena3,
Denuntul facut de Dorin Cocos il contrazice pe Traian Basescu. Campania lui Basescu, finantata cu bani din spagi

Denuntul facut de Dorin Cocos vine sa il contrazica pe Traian Basescu, cel care in octombrie anul trecut le lua apararea atat Elenei Udrea, cat si sotului ei. Atunci, fostul presedinte spunea ca stie. continuă pe Antena3

Dorin Cocos a facut denunt in dosarul Microsoft mentionandu-l pe Blaga, nu si pe Udrea - surse

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Sursele citate nu au precizat care sunt persoanele nominalizate de Cocos, in schimb au mentionat ca firul marturisilor acestuia duce pana la Vasile Blaga.

Dorin Cocos a facut l-a denuntat in dosarul Microsoft pe Vasile Blaga; nu si pe Elena Udrea

Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, au declarat surse judiciare.

Surse: Dorin Cocos a facut denunt in dosarul Microsoft mentionandu-l pe Vasile Blaga

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax. Sursele citate nu au precizat care sunt.

Dorin Cocos, denunt in dosarul Microsoft. L-a mentionat pe Blaga, NU si pe Udrea

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, informeaza MEDIAFAX. Sursele citate nu a.

Dorin Cocos a turnat-o pe Elena Udrea la DNA. Udrea neaga dezvaluirile fostului sot

Dupa patru luni de arest, Dorin Cocos le-a povestit anchetatorilor in amanunt cum a impartit spaga de 18 milioane de euro cu Elena Udrea si Dinu Pescariu, potrivit unor surse judiciare. Dorin Cocos a.

DNA cere arest la domiciliu pentru Dorin Cocos

ACTUALIZARE 18:57 Cocos si-ar fi recunoscut faptele din dosarele ANRP si MICROSOFT Dorin Cocos si-ar fi recunoscut toate faptele din dosarele ANRP si Microsoft, transmit surse din mass-media centrala. * Udrea cere tratament egal pentru procurori si acuzati, in materie de declaratii publice.

Dosarul Microsoft: Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae admit acuzatiile procurorilor

Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae au declarat la instanta suprema, care trebuie sa ia o decizie privind masurile preventive in cazul lor in dosarul Microsoft, ca au admis acuzatiile procurorilor DNA si au colaborat cu acestia, informeaza Mediafax.

DNA cere arest la domiciliu pentru Dorin Cocos in dosarul Microsoft

DNA va cere schimbarea masurii arestului preventiv cu cea de arest la domiciliu pentru Dorin Cocos in dosarul Microsoft, au declarat surse judiciare, citate de agentia Mediafax.

DNA cere arest la domiciliu pentru Dorin Cocos. Omul de afaceri a vorbit despre BANI NEGRI folositi in campaniile PDL

Procurorii DNA cer arest la domiciliu pentru Dorin Cocos. Se pare ca omul de afaceri s-a aratat dispus sa colaboreze cu procurorii si a vorbit despre banii negri folositi in campanii electorale ale.

DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, vineri, masura arestului la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )