Libnet.ro
UNICEF

15:00

Deputat german: Statele Unite vor mentinerea tensiunilor cu Rusia si au vasali docili precum Romania

România Liberă România Liberă,
Deputat german: Statele Unite vor mentinerea tensiunilor cu Rusia si au vasali docili precum Romania

Tinand cont de informatiile publicate in presa, o suplimentare a efectivelor americane in Europa este prevazuta in anul 2017. Daca Rusia ar fi cu adevarat atat de agresiva, ma intreb de ce Statele Unite adopta atat de tarziu astfel de actiuni. in cazul in care imensa amenintare reprezentata de Rusia exista real, asa cum incearca Statele Unite sa ne convinga, suplimentarea trupelor ar trebui sa aiba loc mult mai devreme. Aceasta contradictie arata ca nu este vorba de o amenintare a Rusiei, ci ca Statele Unite incearca sa creeze o amenintare imaginara si sa consolideze rusofobia in Europa, afirma Alexander Neu, membru al formatiunii de extrema-stanga Die Linke si membru al Bundestagului, Camera inferioara a Parlamentului german. Decizia suplimentarii capabilitatilor militare americane in Europa de Est are rolul de a oferi garantii de securitate aliatilor NATO in contextul activitatilor militare ale Rusiei. continuă pe România Liberă

Deputat german: SUA vor mentinerea tensiunilor cu Rusia si au vasali docili precum Romania

Statele Unite incearca sa creeze impresia unei amenintari din partea Rusiei pentru suplimentarea prezentei militare in Europa de Est si pentru mentinerea tensiunilor, iar in acest sens au nevoie de vasali docili precum Romania si alte tari, acuza un deputat german intr-un interviu acordat Sputnik.

Statele Unite suplimenteaza prezenta militara in Europa de Est, inclusiv in Romania

Statele Unite vor trimite militari suplimentari in Europa de Est, cel mai probabil inclusiv in Romania, incepand din anul 2017, in contextul masurilor de garantare a securitatii pe fondul actiunilor Rusiei, informeaza ABC News.

Deputat german: SUA vor sa creeze impresia unei amenintari din partea Rusiei pentru a-si suplimenta prezenta militara in Europa de Est si, in acest sens, se folosesc de vasali docili precum Romania

Alexander Neu, un deputat german de extrema-stanga, a acuzat Statele Unite ca incearca sa creeze impresia ca Rusia reprezinta o amenintare pentru a avea un argument sa-si suplimenteze.

Lucian Bute revine dupa 12 ani in Statele Unite pentru meciul cu Badou Jack

Pentru a patra oara in cariera profesionistaLucian Bute 32-3) va boxa in Statele Unite, dar de aceasta data va urca in ring chiar in capitala Washington DC. Meciul cu Badou Jack 20-1-1), detinatorul centurii WBC la supermijlocie, va avea loc in 30 aprilie.

Statele Unite trimit trupe in Europa de Est, inclusiv in Romania. Anuntul facut de Pentagon

Statele Unite vor trimite militari suplimentari in Europa de Est, cel mai probabil inclusiv in Romania, incepand din anul 2017, in contextul masurilor de garantare a securitatii pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )