Libnet.ro
UNICEF

19:15

Deputat UDMR, condamnat definitiv la inchisoare

România Liberă România Liberă,
Deputat UDMR, condamnat definitiv la inchisoare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Deputat UDMR condamnat definitiv la sase luni cu suspendare pentru ca si-a angajat sotia la biroul parlamentar

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat definitiv de instanta suprema la sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese. Politicianul si-a angajat sotia la biroul sau parlamentar.

Un deputat UDMR condamnat se ascunde de justitie. Avocat: Marko Attila e plecat in Ungaria, e protejat de Viktor Orban (VIDEO)

Un deputat condamnat in Romania este protejat de guvernul maghiar. Vorbim despre Marko Atilla, pentru care Camera Deputatilor a avizat, in luna decembrie a anului trecut, arestarea preventiva in unul dintre.

Deputatul UDMR Karoly Kerekes, condamnat definitiv la un an si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Deputatul UDMR Karoly Kerekes a fost condamnat definitiv luni de judecatorii de la Inalta Curte la un an si sase luni inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, transmite Agerpres. El a fost acuzat de ANI ca si-a angajat ilegal fiul si sotia la biroul sau parlamentar.

Deputatul UDMR Mate Andras Levente, condamnat definitiv la 6 luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat definitiv la 6 luni de inchisoare cu suspendare de catre inalte Curte de Casatie si Justitie pentru infractiunea de conflict de intere, dupa ce acesta si-a.

Deputatul UDMR Mate Andras Levente, condamnat definitiv la 6 luni nchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, el fiind acuzat de procurorii Parchetului General ca si-a angajat ilegal sotia in biroul parlamentar, potrivit Agerpres.

Deputatul Mate Andras Levente, condamnat definitiv la sase luni de inchisoare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare, el fiind gasit vinovat de judecatorii instantei supreme ca si-a angajat sotia la biroul sau parlamentar, iar aceasta a obtinut astfel venituri de.

Deputatul Karoly Kerekes, condamnat definitiv la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Karoly Kerekes a fost condamnat definitiv de instanta suprema la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese, dupa ce si-a angajat sotia si fiul in biroul parlamentar, acestia obtinand, in baza contractelor incheiate, peste 56. 000 de lei.

Bacau: Profesor condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Un profesor de matematica din Onesti a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bacau la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita in forma continuata. Acesta a fost prins in flagrant de.

Fiul lui Nutu Camataru s-a predat, dupa ce a fost condamnat definitiv pentru tentativa de omor

Fiul lui Nutu Camataru, Ion Nutu Balint, s-a predat la Politia Capitalei, dupa ce a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la sapte ani si patru luni de inchisoare, pentru o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )