Libnet.ro
UNICEF

05:15

Bacau: Profesor condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

B1 B1,
Bacau: Profesor condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Un profesor de matematica din Onesti a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bacau la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita in forma continuata. Acesta a fost prins in flagrant de. continuă pe B1

Fostul director al serviciilor sud-coreene de spionaj, condamnat la trei ani de inchisoare

Fostul director al serviciilor de spionaj sud-coreene a fost condamnat luni, in apel, la trei ani de inchisoare pentru tentativa de influentare a rezultatului alegerilor prezidentiale din 2012, relateaza agentia Yonhap in pagina electronica.

Incep arestarile la Posta Romana: fostul director Mihai Toader, condamnat la 10 ani de inchisoare

Fostul director al Postei Romane Mihai Toader a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori, prejudiciul fiind de 6,5.

Van Heerden, zimbru inca trei ani. Cubas revine la CSM Stiinta pentru urmatorii cinci ani

Noi vesti din tabara CSM Stiinta Baia Mare. Johannes van Heerden a decis prelungirea contractului cu echipa din Baia Mare pentru urmatorii trei ani. in acelasi timp conducerea clubului a anuntat revenirea la echipa a lui Daniel Cubas.

ASF si asociatia actuarilor vor analiza daunele pe segmentul RCA din ultimii trei ani

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Asociatia Romana de Actuariat vor efectua o analiza a daunalitatii inregistrate pe segmentul politelor auto RCA in ultimii trei ani, a anuntat luni ASF.

O fetita de trei ani a ajuns in stare grava la spital. A fost batuta cu facaletul de asistenta maternala in grija careia se afla

O fetita de trei ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce ar fi fost batuta de asistenta maternala in grija careia se afla, intr-o casa dintr-o comuna vasluiana. Femeia s-ar fi enervat si ar fi b.

Fostul director al Postei Romane, Mihai Toader, condamnat la 10 ani si sase luni de inchisoare

Fostul director al Postei Romane, Mihai Toader, a fost condamnat la zece ani si sase luni de inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori, prejudiciul fiind de 6,5 milioane de euro, informeaza Mediafax.

Mihai Toader, fost director al Postei Romane, a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu

Fostul director al Postei Romane Mihai Toader a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce acesta a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret.

Constantin Nicolescu nu e in celula, ci internat in Spitalului Peniteciar Colibasi. Fostul presedinte al CJ Arges ar putea scapa cu mai putin de trei ani de puscarie

Constantin Nicolescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, si Grigore Dobre, patronul firmei Zeus, condamnati definitiv, joi, in dosarul reabilitarii scolilor cu fonduri PHARE si dusi la Peniteciarul Colibasi, se afla internati in spitalul puscariei.

Premierul Victor Ponta, o revelatie dupa trei ani de guvernare: Hai sa mai muncim si noi!

Premierul Ponta pare ca a avut o revelatie la aproximativ 3 ani de cand este seful Guvernului. Nemultumit ca investitorii straini nu vin in Romania, acesta le-a cerut subalternilor sa deschida larg portile.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )