Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatii vor amenzi mai mari pentru persoanele care defaimeaza

România Liberă România Liberă,
Deputatii vor amenzi mai mari pentru persoanele care defaimeaza

Persoanele care discrimineaza persoane fizice risca amenzi intre 1. 000 si 30. 000 lei, iar cei care discrimineaza grupuri sociale, intre 2. 000 si 100. 000 lei, conform unui raport admis, marti, de Comisiile juridica si pentru drepturile omului, din Camera Deputatilor. continuă pe România Liberă

Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5%

Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5% conform negocierilor purtate de Administratia Automobile Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia pentru un nou contract colectiv de munca, informeaza vineri constructorul de automobile, citat de Agerpres.

Institutul National de Sanatate Publica: Informatii pentru persoanele ce calatoresc in zone cunoscute pentru transmiterea virusului Zika

Persoanele care calatoresc in tari cu transmitere locala a virusului Zika ZIKV) ar trebui sa foloseasca masuri de protectie personala bazate pe protectia impotriva intepaturii de tantari, atat in incinte, cat si in exterior, de la rasaritul soarelui pana la apus cand este intervalul maxim de activitate al tantarului vector, informeaza Agerpres citand informatii publicate pe site-ul Institutului National de Sanatate Publica.

Informatii pentru persoanele ce calatoresc in zone cunoscute pentru transmiterea virusului Zika

Persoanele care calatoresc in tari cu transmitere locala a virusului Zika ZIKV) ar trebui sa foloseasca masuri de protectie personala bazate pe protectia impotriva intepaturii de tantari, atat in incinte, cat si in exterior, de la rasaritul soarelui pana la apus cand este intervalul maxim de activitate al tantarului vector, potrivit informatiilor publicate pe site-ul Institutului National de Sanatate Publica.

Unul din cele mai mari grupuri de pirati din lume a abandonat meseria

Jocurile piratate devin pe zi ce trece o raritate. Dezvoltarea unor sisteme noi de DRM Digital Rights Management), aproape invincibile, a facut ca una din cele mai mari grupari de crackeri din lume sa se lase de meserie. Gruparea de crackeri chinezi 3DM, una din cele mai mari din lume, au anuntat pe forumul lor [].

Vasile Dancu, despre legea privind reducerea pedepselor pentru detinutii care scriu carti

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat la Realitatea TV ca legea care prevede reducerea pedepselor pentru detinutii care scriu carti are anumite inadvertente. Eu cred ca daca e vorba de exercitarea abuziva a unui drept, asta nu inseamna ca trebuie sa scoti dreptul, ci sa elimini abuzul care a venit, spune Dancu. in viziunea sa, autoritatile au avut o reactie disproportionata in aceasta chestiune.

inainte de a crea sanctiuni pentru pacientii care nu se prezinta la medic, sa le oferim o infrastructura medicala dezvoltata

Fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, considera ca, inainte de a crea sanctiuni pentru pacientii care nu se prezinta la medic, trebuie sa se realizeze cadrul legal si sa le fie pusa la dispozitie o infrastructura medicala dezvoltata in toata tara.

Care au fost domeniile unde angajatii s-au bucurat de cele mai mari cresteri salariale in 2015

Anul trecut, pe fondul scaderii preturilor si al majorarii salariale in sectorul de stat, puterea de cumparare a crescut pentru angajatii din aproape toate domeniile. in aviatie, sanatate, invatamant si administratia publica salariul mediu real a crescut cu peste 20%.

Ce trebuie sa stie persoanele care calatoresc in tari afectate de virusul Zika

Institutul National de Sanatate Publica INSP) recomanda persoanelor care calatoresc in tari cu transmitere locala a virusului Zika ZIKV) sa foloseasca masuri de protectie personala bazate pe protectia impotriva intepaturii de tantari, atat in incinte, cat si in exterior, de la rasaritul soarelui pana la apus cand este intervalul maxim de activitate al tantarului vector.

Business Report: Top 10 cei mai mari consumatori de gaz din Romania. Miliardarul Niculae nu mai conteaza, intra in top Rompetrol si Petrom; Datoria Romaniei - o evolutie in jurul pragului maxim. Situatia in UE si niste concluzii; Criza 2.0 Cat de reale a

Bilantul unui an cu presedinte neamt: investitorii germani au adus mai putini bani in Romania Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei la 16 noiembrie. Paradoxul comertului exterior romanesc: Porumbul, lider la exporturi, dar si la importuri Romania a inregistrat, in perioada ianuarie-octombrie 2015.

Maroc are una dintre cele mai mari centrale alimentate cu energie solara

Soarele continua sa fie una dintre cele mai bune surse de energie, dar prea putin folosita. in Maroc, insa, a fost creata o centrala speciala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2427 seconds )