Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul AKM: Procurorul general trebuia revocat primul. Ce mesaj are pentru Comisia Europeana

Adevărul Adevărul,
Deputatul AKM: Procurorul general trebuia revocat primul. Ce mesaj are pentru Comisia Europeana

Catalin Radulescu, parlamentar PSD cunoscut si ca deputatul AKM, a criticat dur reactia Comisiei Europene referitoare la cererea ministrului Tudorel Toader de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Radulescu a precizat faptul ca ar fi trebuit ca primul revocat sa fie procurorul general, Augustin Lazar. continuă pe Adevărul

Procurorul general Augustin Lazar: Nu imi este teama de nimic / Trebuie sa fim constienti de manipularile din spatiul media

Procurorul general Augustin Lazar a declarat vineri, intr-un interviu acordat Realitatea TV, ca nu se teme ca va fi revocat din functie, reiterand ca nu exista temei legal pentru schimbarea din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Augustin Lazar despre inculpatii care fug in strainatate: Poate fi gasit oricine, oriunde in aceasta lume.

Sediul Parchetului General se blindeaza. Ce se intampla cu institutia condusa de procurorul general al Romaniei

Institutia condusa de procurorul general al Romaniei Augustin Lazar se blindeaza, scrie cotidianul Jurnalul. Sediul Parchetului General va fi dotat cu un sistem de monitorizare si de alarmare in valoare de o.

Procurorul general analizeaza scandalul de la DNA: Plangerile la adresa procurorilor sunt verificate piesa cu piesa

Toti procurorii din tara vor fi verificati de catre Parchetul General. Pe fundalul scandalului din aceste zile legat de Directia Nationala Anticoruptie, Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei,.

Procurorul General ii da o LECTIE aspra lui Tudorel Toader: Nu Executivul constata, ci institutiile competente

Procurorul General, Augustin Lazar, ii transmite ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca nu are competenta de a propune revocarea sefi DNA, Laura Codruta Kovesi, ci doar Inspectia Judiciara. Lazar ii si.

Dana Garbovan: Procurorul General are obligatia de a investiga cu celeritate fiecare dezvaluire, nu de a gasi scuze

Dana Garbovan, presedintele Uniunii Judecatorilor din Romania, sustine caspune ca Procurorul General are obligatia fata de fiecare cetatean al Romaniei de a da socoteala si explicatii cu privire la absolut fiecare clamat abuz al procurorilor pe care-i are in subordine.

Procurorul general Augustin Lazar anunta ca un punct de vedere propriu privind raportul lui Tudorel Toader

Ministerul Public a anuntat vineri dimineata prin intermediul unui comunicat de presa ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va prezenta un punct de vedere atat privind raportul prezentat de.

Procurorul general Augustin Lazar anunta ca va prezenta un punct de vedere privind raportul lui Tudorel Toader

Ministerul Public a anuntat vineri dimineata prin intermediul unui comunicat de presa ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va prezenta un punct de vedere atat privind raportul prezentat de.

Procurorul general, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi

Procurorul general Augustin Lazar reafirma, dupa dupa anuntul lui Tudorel Toader privind declansarea procedurii de revocare a sefei DNA, ca nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar: Nu exista niciun motiv legal de revocare a lui Kovesi

Avand in vedere decizia ministrului Justitiei de a propune revocarea din functie a procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, domnul Augustin Lazar, procurorul general al Parchetului de pe langa.

Dana Garbovan: Procurorul General are obligatia de a nu gasi mereu scuze si de a emite slogane

Judecatoarea Dana Garbovan spune intr-o postare pe o retea de socializare ca Procurorul General Augu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )