Libnet.ro
UNICEF

15:15

Procurorul general Augustin Lazar: Nu imi este teama de nimic / Trebuie sa fim constienti de manipularile din spatiul media

Hotnews Hotnews,
 Procurorul general Augustin Lazar: Nu imi este teama de nimic / Trebuie sa fim constienti de manipularile din spatiul media

Procurorul general Augustin Lazar a declarat vineri, intr-un interviu acordat Realitatea TV, ca nu se teme ca va fi revocat din functie, reiterand ca nu exista temei legal pentru schimbarea din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Augustin Lazar despre inculpatii care fug in strainatate: Poate fi gasit oricine, oriunde in aceasta lume. continuă pe Hotnews

Procurorul general Augustin Lazar anunta ca un punct de vedere propriu privind raportul lui Tudorel Toader

Ministerul Public a anuntat vineri dimineata prin intermediul unui comunicat de presa ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va prezenta un punct de vedere atat privind raportul prezentat de.

Procurorul general Augustin Lazar anunta ca va prezenta un punct de vedere privind raportul lui Tudorel Toader

Ministerul Public a anuntat vineri dimineata prin intermediul unui comunicat de presa ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va prezenta un punct de vedere atat privind raportul prezentat de.

Procurorul General, Augustin Lazar: Nu exista nici un motiv legal de revocare a lui Kovesi

Avand in vedere decizia ministrului Justitiei de a propune revocarea din functie a procurorului sef al DNA, domnul Augustin Lazar, procurorul generalreafirma pozitia exprimata constant, in sensul ca nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi, arata Ministerul Public intr-o reactie publicata pe Facebook.

Procurorul general, Augustin Lazar: Nu exista motive intemeiate pentru revocarea lui Kovesi

Procurorul general al Romaniei Augustin Lazar afirma ca nu exista niciun motiv intemeiat de revocare a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Trebuie sa stim ca in .

Augustin Lazar isi exprima suportul total pentru sefa DNA

Procurorul General, Augustin Lazar, isi exprima suportul total pentru procurorul sef al DNA, Laura C.

Procurorul General ii da o LECTIE aspra lui Tudorel Toader: Nu Executivul constata, ci institutiile competente

Procurorul General, Augustin Lazar, ii transmite ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca nu are competenta de a propune revocarea sefi DNA, Laura Codruta Kovesi, ci doar Inspectia Judiciara. Lazar ii si.

Augustin Lazar cere sefilor DNA si DIICOT controale pentru a detecta vulnerabilitati si incalcari ale legii

Procurorul general Augustin Lazar a cerut astazi sefilor DNA si DIICOT sa initieze controale la unitatile subordonate, pentru a verifica riscuri interne si vulnerabilitati, situatiile in care sunt mediatizate aspecte negative care pun in discutie integritatea procurorilor, precum si respectarea legii in activitatile curente.

Deputatul AKM: Procurorul general trebuia revocat primul. Ce mesaj are pentru Comisia Europeana

Catalin Radulescu, parlamentar PSD cunoscut si ca deputatul AKM, a criticat dur reactia Comisiei Europene referitoare la cererea ministrului Tudorel Toader de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Radulescu a precizat faptul ca ar fi trebuit ca primul revocat sa fie procurorul general, Augustin Lazar.

Procurorul general, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi

Procurorul general Augustin Lazar reafirma, dupa dupa anuntul lui Tudorel Toader privind declansarea procedurii de revocare a sefei DNA, ca nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi.

Procurorul general: Inculpatii isi incearca ULTIMA SANSA! Kovesi lucreaza

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat, joi, ca nu exista motive de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, fiind de parere ca, prin asaltul din ultima vreme asupra asupra institutiei condusa de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )