Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul Gratiela Gavrilescu demisioneaza din PNL si anunta ca se va alatura partidului lui Tariceanu

B1 B1,
Deputatul Gratiela Gavrilescu demisioneaza din PNL si anunta ca se va alatura partidului lui Tariceanu

Deputatul Gratiela Gavrilescu a anuntat, sambata, ca va demisiona din PNL, reclamand frauda la votul din cadrulCongresului, scrie Mediafax. Se stia deja ca Iohannis va fi presedintele partidului, se. continuă pe B1

Deputatul Gratiela Gavrilescu isi da demisia din PNL: La Congres a functionat cooperativa

Gratiela Gavrilescu, aleasa deputat PNL intr-un colegiu din Prahova si aflata la al doilea mandat in Parlament, a declarat ca va parasi acest partid si ca este decisa sa se alature viitoarei formatiuni politice pe care Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca o va infiinta.

Deputatul Gratiela Gavrilescu isi anunta demisia din PNL: La Congres a functionat cooperativa

Deputatul PNL Gratiela Gavrilescu a anuntat, sambata, ca va demisiona din PNL, ea reclamand ca la Congres s-a votat dupa cum era aranjat si biletele au circulat si precizand ca se va alatura partidului liberal pe care il va fonda Calin Popescu Tariceanu.

Teodor Baconschi demisioneaza din PMP: Acesta a postat pe Facebook o scrisoare de demisie adresata Elenei Udrea

Unul din membrii fondatori ai Partidului Miscarea Populara, Teodor Baconschi, si-a anuntat demisia din partid printr-o scrisoare adresata presedintei Elena Udrea, postata pe reteaua de socializare Facebook.

Olli Rehn demisioneaza din postul de comisar pentru Afaceri Economice

Comisarul pentru Afaceri Europene Olli Rehn a demisionat din functie si va fi inlocuit de compatriotul sau finlandez Jyrki Katainen, pana la incheierea mandatului Comisiei Europene, in aceasta toamna, a anuntat miercuri presedintele CE, Jose Manuel Barroso, citat de AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.224 seconds )