Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul Ioan Adam a fost suspendat din PSD pe durata anchetei DNA

România Liberă România Liberă,
Deputatul Ioan Adam a fost suspendat din PSD pe durata anchetei DNA

Deputatul Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, a fost suspendat din PSD, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ioan Adam a fost suspendat din PSD si din functia de vicepresedinte al PSD Brasov

Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a fost suspendat din PSD, precum si din functia de vicepresedinte al PSD Brasov, informeaza Agerpres. Masura a fost.

Deputatul Ioan Adam, arestat in dosarul retrocedarilor ilegale, a fost suspendat din PSD

Deputatul Ioan Adam, arestat preventiv printr-o decizie luata de instanta suprema, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, a fost suspendat din PSD, a anuntat, luni, presedintelui executiv al.

Avocatul Ioan Adam, arestat preventiv, a fost suspendat din PSD

Avocatul Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a fost suspendat din PSD si, implicit din functia de vicepresedinte al social-democratilor brasoveni, anunta Agerpres.

Ioan Adam a fost suspendat din functia de profesor universitar. Studentii il descriu ca spaima Facultatii de Drept din Brasov

Deputatul PSD si profesorul universitar Ioan Adam a fost arestat aseara in dosarul retrocedarilor ilegale in care mai sunt dupa gratii si Viorel Hrebenciuc si fiul sau Andrei. Ioan Adam a fost suspendat din functia de profesor. Studentii sai il descriu ca pe un profesor dur care ii pica pe capete la examene.

Deputatul Dan Bordeianu paraseste PNL pentru PSD

Deputatul PNL Dan Bordeianu a anuntat, luni, plenul Camerei ca incepand cu data de 18 noiembrie va activa in cadrul grupului PSD, ca urmare a deciziei sale de a parasi grupul liberal.

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost inlocuit din Comisia Juridica

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost inlocuit astazi din functia de membru al Comisiei juridice cu UNPR-istul Mihai Neagu, propunerea fiind facuta de liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, si aprobata de plenul Senatului, transmit surse din presa.

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost inlocuit din functia de membru al Comisiei juridice, la propunerea lui Ilie Sarbu

Plenul Senatului a aprobat, luni, inlocuirea senatorului Serban Nicolae cu Mihai Neagu in functia de membru al Comisiei juridice. Propunerea de inlocuire a venit din partea liderului grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu. Amintim ca saptamana trecuta Serban Nicolae si Ilie Sarbu s-au atacat reciproc.

Reuters, despre infrangerea lui Ponta in alegeri: Risca sa fie contestat de propriii colegi din PSD

Premierul Victor Ponta risca sa se confrunte, in 2015, cu actiuni de contestare a rolului de lider PSD, chiar in propriul partid, in contextul in care Partidul Social-Democrat incearca sa limiteze efectele negative ale infrangerii deranjante din.

Franta. Mii de persoane au fost EVACUATE din cauza unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Peste 3000 de persoane au fost evacuate ieri din centrul orasului francez Rennes, pe timpul dezamorsarii unei bombe uriase, lansata de britanici pe timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, si ramasa.

Alina Bica a fost suspendata din magistratura. Traian Basescu a semnat decretul de demitere a acesteia de la sefia DIICOT

UPDATE - Traian Basescu a semnat decretul prin care Alina Bica este demisa de la sefia DIICOT, dupa ce a fost arestata pentru retrocedari ilegale. Alina Bica i-a transmis, la finalul sapamanii trecute,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )