Libnet.ro
UNICEF

22:00

Deputatul Ioan Adam, arestat in dosarul retrocedarilor ilegale, a fost suspendat din PSD

Antena3 Antena3,
Deputatul Ioan Adam, arestat in dosarul retrocedarilor ilegale, a fost suspendat din PSD

Deputatul Ioan Adam, arestat preventiv printr-o decizie luata de instanta suprema, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, a fost suspendat din PSD, a anuntat, luni, presedintelui executiv al. continuă pe Antena3

Deputatul Ioan Adam a fost suspendat din PSD pe durata anchetei DNA

Deputatul Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, a fost suspendat din PSD, informeaza Mediafax.

Avocatul Ioan Adam, arestat preventiv, a fost suspendat din PSD

Avocatul Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a fost suspendat din PSD si, implicit din functia de vicepresedinte al social-democratilor brasoveni, anunta Agerpres.

Ioan Adam a fost suspendat din functia de profesor universitar. Studentii il descriu ca spaima Facultatii de Drept din Brasov

Deputatul PSD si profesorul universitar Ioan Adam a fost arestat aseara in dosarul retrocedarilor ilegale in care mai sunt dupa gratii si Viorel Hrebenciuc si fiul sau Andrei. Ioan Adam a fost suspendat din functia de profesor. Studentii sai il descriu ca pe un profesor dur care ii pica pe capete la examene.

Ioan Adam a fost suspendat din PSD si din functia de vicepresedinte al PSD Brasov

Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a fost suspendat din PSD, precum si din functia de vicepresedinte al PSD Brasov, informeaza Agerpres. Masura a fost.

O inginera din Prefectura Buzau s-a spanzurat. Fusese audiata la DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de padure de la Gura Teghii

O inginera din cadrul Institutiei Prefectului Buzau s-a spanzurat azi-noapte. Luminita Ionescu avea 57 de ani si lucra in Prefectura din 1991. Cunoscutii cred ca aceasta era stresata si intr-o stare de depresie accentuata, dupa ce recent a fost chemata la audieri la DNA Ploiesti sa dea explicatii, cel mai probabil, in dosarul in care fostul prefect Beganu a fost arestat preventiv.

Dosarul retrocedarilor de paduri. Fostul prefect de Buzau a fost ARESTAT

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu si alte trei persoane implicate in cazul retrocedarii ilegale a peste 5. 000 de hectare de padure in judetul Buzau au fost arestati preventiv, vineri dimineata, iar judecatorul Neculae Toader, fost presedinte al Judecatoriei Patarlagele, a fost pus sub control judiciar, relateaza Mediafax.

RISE Project: Afacerile puterii si ale opozitiei. Dosarul retrocedarilor: suveica Bittner-Cocos

Beneficiarul despagubirilor ilegale, afacere pentru care a fost arestat astazi procurorul sef antimafia, a preluat datorii de milioane de euro de la gruparea Bittner - Cocos, arata o investigatie RISE Project.

Cine e Stelian Gheorghe, omul de afaceri implicat in dosarul retrocedarilor cu Alina Bica

Pentru prima oara in istoria Romaniei, seful Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) este arestat de procurorii anti-coruptie, in timp ce este in functie. Seful arestat este procurorul Alina Bica, iar motivul: o despagubire ilegala pe care i-ar fi acordat-o omului de afaceri Gheorghe Stelian in 2011, pe cand Bica era la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor. Cine este insa Gheorghe Stelian? Citeste in articol de ce i se spune acestuia 'Stelu sageata lui Dorin Cocos', cum a fost convocat in sedinta de urgenta de Truica dupa arestarea lui Cocos in dosarul Microsoft, cum i-a vandut Elenei Udrea pe care aceasta era ministru un teren care i-a provocat insomnii, cum a cumparat hotelul Mamaia si terenul de sub Circul de Stat Globus.

O inginera din Prefectura Buzau s-a spanzurat. Fusese audiata la DNA in dosarul retrocedarilor nelegale de padure de la Gura Teghii

O inginera din cadrul Institutiei Prefectului Buzau, s-a spanzurat azi-noapte. Luminita Ionescu avea 57 de ani si lucra in Prefectura din 1991. Cunoscutii cred ca aceasta era stresata si intr-o stare de depresie accentuata, dupa ce recent a fost chemata la audieri la DNA Ploiesti sa dea explicatii, cel mai probabil, in dosarul in care fostul prefect Beganu a fost arestat preventiv.

Dosarul Mafia Padurilor: fostul prefect de Buzau si alte trei persoane, arestati

Patru persoane implicate in dosarul retrocedarilor ilegale a peste 5. 000 de hectare de padure, intre care si fostul prefect de Buzau, au fost arestati preventiv, vineri dimineata. Judecatorul Neculae Toader, fost presedinte al Judecatoriei Patarlagele,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )