Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ioan Adam a fost suspendat din PSD si din functia de vicepresedinte al PSD Brasov

B1 B1,
Ioan Adam a fost suspendat din PSD si din functia de vicepresedinte al PSD Brasov

Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a fost suspendat din PSD, precum si din functia de vicepresedinte al PSD Brasov, informeaza Agerpres. Masura a fost. continuă pe B1

Deputatul Ioan Adam a fost suspendat din PSD pe durata anchetei DNA

Deputatul Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, a fost suspendat din PSD, informeaza Mediafax.

Avocatul Ioan Adam, arestat preventiv, a fost suspendat din PSD

Avocatul Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a fost suspendat din PSD si, implicit din functia de vicepresedinte al social-democratilor brasoveni, anunta Agerpres.

Deputatul Ioan Adam, arestat in dosarul retrocedarilor ilegale, a fost suspendat din PSD

Deputatul Ioan Adam, arestat preventiv printr-o decizie luata de instanta suprema, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, a fost suspendat din PSD, a anuntat, luni, presedintelui executiv al.

Ioan Adam a fost suspendat din functia de profesor universitar. Studentii il descriu ca spaima Facultatii de Drept din Brasov

Deputatul PSD si profesorul universitar Ioan Adam a fost arestat aseara in dosarul retrocedarilor ilegale in care mai sunt dupa gratii si Viorel Hrebenciuc si fiul sau Andrei. Ioan Adam a fost suspendat din functia de profesor. Studentii sai il descriu ca pe un profesor dur care ii pica pe capete la examene.

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost inlocuit din functia de membru al Comisiei juridice, la propunerea lui Ilie Sarbu

Plenul Senatului a aprobat, luni, inlocuirea senatorului Serban Nicolae cu Mihai Neagu in functia de membru al Comisiei juridice. Propunerea de inlocuire a venit din partea liderului grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu. Amintim ca saptamana trecuta Serban Nicolae si Ilie Sarbu s-au atacat reciproc.

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost inlocuit din Comisia Juridica

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost inlocuit astazi din functia de membru al Comisiei juridice cu UNPR-istul Mihai Neagu, propunerea fiind facuta de liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, si aprobata de plenul Senatului, transmit surse din presa.

Alina Bica a fost suspendata din magistratura, in urma deciziei CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a dispus, luni, suspendarea din magistratura a Alinei Bica si a luat act de demisia acesteia din functia de procuror la DIICOT. Aceasta a fost arestata in dosarul despagubirilor.

CSM: Alina Bica a fost suspendata din magistratura

Consiliul Superior alMagistraturii CSM) a laut act, luni dimineata, de demisia AlineiBica de la sefia DIICOT, aceasta fiind suspendata si din functia de procuror. CSM a dispus suspendarea Alinei Bica.

Alina Bica a fost suspendata din magistratura

Sectia de procurori din cadrul CSM a decis suspendarea Alinei Bica din functia de procuror-magistrat si incetarea activitatii la DIICOT. , pana la solutiopnarea cauzei in care este cercetata. Vicepresedintele.

Reuters, despre infrangerea lui Ponta in alegeri: Risca sa fie contestat de propriii colegi din PSD

Premierul Victor Ponta risca sa se confrunte, in 2015, cu actiuni de contestare a rolului de lider PSD, chiar in propriul partid, in contextul in care Partidul Social-Democrat incearca sa limiteze efectele negative ale infrangerii deranjante din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )