Libnet.ro
UNICEF

05:16

Derby Steaua - Dinamo, cu Simona Halep la centrul terenului. Nu va juca tenis!.

România Liberă România Liberă,
Derby Steaua - Dinamo, cu Simona Halep la centrul terenului. Nu va juca tenis!.

O surpriza in partida Steaua - Dinamo va fi prezenta, inainte de fluierul de start al partidei, Simonei Halep pe teren. Jucatoarea tenis, devenita de curand numarul 7 mondial, va da lovitura de start in derby de Romania. Partida ar putea avea mai multe surprize pentru fani, inclusiv un spectacol pirotehnic, insa cel mai asteptat moment este trecerea Simonei Halep, de la fileu, la centrul terenului. Romanca va primi in cadrul unui eveniment, inaintea partidei, un tricou personalizat din partea . continuă pe România Liberă

Surpriza mare pentru fani inainte de derby-ul Steaua-Dinamo: Simona Halep va da lovitura de start in Ghencea

Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, Simona Halep, a fost invitata de oficialii Stelei pe stadionul Ghencea pentru a da lovitura de start in marele derby.

Tenismena Simona Halep va da lovitura de incepere in partida Steaua-Dinamo, cel de-al 130-lea derby dintre cele doua echipe

Lovitura de incepere a meciuluiSteaua-Dinamo, programat pentru sambata seara la ora 21:00, o va da jucatoarea de tenis Simona Halep, scrie Mediafax. De asemenea, inainte de inceperea partidei, jucatoarea.

Halep da lovitura de start la Steaua - Dinamo

Cea mai in voga jucatoare de tenis din Romania la ora actuala, Simona Halep, a acceptat invitatia clubului Steaua de a da lovitura de start la derby-ul de sambata seara cu Dinamo.

Presedintele LPF militeaza pentru introducerea tortelor pe stadion, la meciul Steaua - Dinamo

Derbiul Steaua - Dinamo, programat pe 1 martie 21. 00), in Ghencea, ar putea fi mai animat decat de obicei si in tribune. Potrivit presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, au fost cerute aprobari pentru introducerea tortelor in mod legal pe stadion.

Simona Halep, cetatean de onoare la Busteni, a primit un teren in statiune

Simona Halep a semnat, luni, in statiunea Busteni, un contract prin care primeste in folosinta de la autoritatile locale un teren de 500 de metri patrati, dupa ce in luna decembrie i-a fost conferit titlul.

Simona Halep a urcat oficial pe locul 7 WTA

Simona Halep a urcat de pe locul 9 pe locul 7 WTA, cu 4. 435 de puncte, egaland cea mai buna clasare a unei jucatoare de tenis din Romania, performanta inregistrata de Irina Spirlea in 1997, conform ierarhiei WTA, care a fost publicata luni.

Romanca Simona Halep a urcat pe locul 7 in clasamentul WTA, egaland cea mai buna clasare a unei romance in acest top

Tenismena romanca Simona Halep a urcat, luni, pe locul 7 in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis, egaland cea mai buna clasare a unei romance in ierarhia WTA - cea a Irinei Spirlea, de pe 13 octombrie.

Liber la torte si fumigene in derby-ul Steaua - Dinamo

Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, este de parere ca un derby precum cel dintre Steaua si Dinamo ar trebui condimentat si cu un element de culoare din partea suporteri, astfel ca noul sef de la LPF s-a declarat in favoarea folosirii elementelor pirotehnice.

Ioan Niculae inainte de Steaua - Dinamo: Stoican nu e Chirila care a dormit in pat cu nu stiu cine

Cel mai bogat patron din Liga 1 isi pune mari sperante intr-o evolutie solida din partea lui Dinamo in derby-ul cu Steaua pentru a recupara astfel din ecartul creat intre formatia din Ghencea si Astra Giurgiu.

Steaua Dinamo, sambata, ora 21.00 / Campionii viseaza la un scor-fluviu, la fel ca la meciul din 1998

Ascensiunea Stelei si decaderea lui Dinamo din ultimii ani conduc la un meci disproportionat, cu o favorita clara si o victima sigura. Campionii spera intr-o victorie categorica, precum cea din 1998.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )