Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Cel mai mare vulcan din Japonia a erupt luni fara avertisment, aruncand cenusa pana la distanta de 4 km.

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cel mai mare vulcan din Japonia a erupt luni fara avertisment, aruncand cenusa pana la distanta de 4 km.

Aso, un vulcan de pe insula principala din sudul Japoniei, Kyushu, a erupt luni, aruncand o coloana de fum negru pana la inaltimea de 2 kilometri, dar fara sa se raporteze pana acum victime sau daune materiale, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO. Cel mai tupeist hot din lume, in actiune

Acest hot a uimit pe toata lumea cu tehnica lui. Unii au comentat ca, probabil, e ceva in neregula cu victima - are probleme de vedere. in orice caz, tanarul poate lua oricand premiul pentru cel mai mare tupeist.

Italia vrea sa iNCHIDA cel mai mare centru pentru imigranti din Europa. Care este motivul

Guvernul de la Roma vrea sa inchida cel mai mare centru pentru imigranti din Europa, pe fondul problemelor din centrul de primire pentru solicitantii de azil CARA) din Mineo Sicilia, sudul Italiei).

Yoko Ono realizeaza cel mai mare semn al pacii, pentru a-l aniversa pe John Lennon

Artista Yoko Ono vrea sa adune intre 6. 000 si 10. 000 de persoane in Central Park din New York, pe 6 octombrie, pentru a realiza cel mai mare semn al pacii, cu ocazia implinirii a 75 de ani de la nasterea muzicianului John Lennon, scrie nme. com.

Cea mai mare banca din Europa va concedia 25% dintre angajati

Cea mai mare banca din Europa, Deutsche Bank, intentioneaza sa renunte la un sfert din numarul total de angajati - 23. 000 de persoane - in special in activitatile tehnologice si prin divizarea subsidiarei.

Dorel a lovit la Mamaia. Cea mai mare tiroliana din Romania, distrusa de soferul unui excavator

Tiroliana din Mamaia era cea mai mare din Romania, iar pentru amenajarea ei proprietarul cheltuise aproximativ 30. 000 de euro. Soferul unui excavator, care lucra la extinderea suprafetei de nisip, a agatat cablul.

Francul - la cel mai scazut curs din ultimele opt luni, fata de euro

Francul elvetian s-a depreciat vineri, pe pietele externe, in raport cu euro, atingand cel mai scazut curs de dupa 15 ianuarie, cand Banca Nationala a Elvetiei SNB) a decis, in mod surprinzator, sa elimine plafonul minim impus cursului de schimb.

Marius Marinescu, despre decesul fondatorului PRM: Am pierdut cel mai mare nationalist al Romaniei. Era un mare iubitor de oameni, de animale

Vicepresedintele PRM, Marius Marinescu, a declarat luni, dupa vestea decesului lui Cornelui Vadim Tudor, ca Romania a pierdut un mare om de cultura, dar si un mare iubitor de tara, de oameni si animale. Este o.

Italia vrea sa inchida cel mai mare centru pentru primirea imigrantilor

In timp ce premierul interimar elen a anuntat duminica deschiderea a doua noi centre de primire pentru migranti si refugiati, acumularea de probleme in centrul de primire pentru solicitantii de azil CARA) din.

Mecenatul in 2015: Ovidiu Sandor a creat cel mai mare eveniment de arta vizuala din Romania

Curatori recunoscuti international, circa 100 de artisti, un buget care ajunge la circa 200. 000 euro si o luna de expozitii de arta contemporana in 20 locatii. Asa poate fi descris in cateva date brute evenimentul Art Encounters, initiat de omul de.

Consilierul Valeriu Manolache, cel mai bogat om din Primaria Capitalei: Omul din subordinea lui Oprescu a strans o avere fabuloasa dintr-un venit modest - Vila in Grecia, imobile in Bucuresti si in tara, bijuterii si sute de mii de euro in conturi

Averea primarului Sorin Oprescu, stransa din salariu sau alte surse mai putin legale, pare insignifianta pe langa cea a Consilierului General Valeriu Marian Manolache. Conform declaratiei de avere, deci bunurile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )