Libnet.ro
UNICEF

06:00

Desi pretul petrolului a scazut, Romania a ramas printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume

B1 B1,
Desi pretul petrolului a scazut, Romania a ramas printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume

Romania se numara printre tarile cu cele mai ridicate costuri pentru benzina din lume. Desi pretul barilului de petrol a ajuns recent la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, acest lucru nu se resimte si. continuă pe B1

Romania este printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul.

Romania este printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume, raportat la puterea de cumparare

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg, citat de Mediafax. Tara cu cea mai scumpa benzina este Norvegia, si nu degeaba acolo se vand extrem de bine masinile electrice, in timp ce Venezuela are cea mai ieftina benzina din lume: un cent/litru.

Romania este printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume, in functie de puterea de cumparare

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg pentru 61 de tari.

Pretul petrolului isi tempereaza scaderea pe burse

Cotatia petrolului isi limiteaza scaderea, in aceasta dimineata, pe bursele asiatice, dupa pierderile accentuate din ultimele zile in contextul refuzului OPEC de a reduce productia de aur negru.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )