Libnet.ro
UNICEF

05:00

Detinatoarea trofeului, eliminata din Cupa Romaniei: CFR Cluj a invins-o pe Dinamo dupa prelungiri

Antena3 Antena3,
Detinatoarea trofeului, eliminata din Cupa Romaniei: CFR Cluj a invins-o pe Dinamo dupa prelungiri

Editia din acest an a Cupei Romaniei continua fara detinatoarea trofeului. CFR Cluj a castigat pe teren propriu cu 2-1, dupa prelungiri, in fata celor de la Dinamo, care au terminat meciul in noua, dupa. continuă pe Antena3

Cupa Romaniei CFR Cluj - Dinamo 2-1/ Ceahlaul - Otelul 0-2

CFR Cluj si Otelul Galati s-au calificat in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce au invins formatiile Dinamo Bucuresti respectiv Ceahlaul Piatra Neamt. Clujenii s-au impus cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, in timpul regulamentar scorul fiind 1-1. Otelul s-a impus cu 2-0 la Piatra Neamt.

CFR Cluj ameninta cu un protest nemaiintalnit: Dinamo o sa ne dea 100 de goluri!

Arpad Paszkany a amenintat, luni seara, cu un protest inedit la meciul cu Dinamo din Cupa Romaniei, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro miercuri de la ora 20:30.

CFR Cluj a invins pe Dinamo, scor 2-1 dupa prelungiri, si s-a calificat in semifinalele Cupei.

Echipa CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, formatia Dinamo Bucuresti, detinatoarea trofeului, in sferturile de finala ale competitiei, potrivit Mediafax. Golurile campioanei Romaniei au fost marcate de Bastos 66 si Muresan 101, in timp ce pentru oaspeti a inscris Alexe, in minutul 62. Dinamo a jucat in inferioritate numerica din minutul 31, dupa eliminarea lui Boubacar. In .

CFR Cluj a invins pe Dinamo si s-a calificat in semifinalele Cupei. Dorinel Munteanu: Arbitrul nu a vazut decat culoarea visinie, sunt dezamagit

Echipa de fotbal CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formatia Dinamo Bucuresti, detinatoarea trofeului, in sferturile de.

Cupa Romaniei Rapid - Astra 2-3/ Un meci spectaculos, decis dupa prelungiri

Astra Giurgiu a invins echipa Rapid Bucuresti cu scorul de 3-2 si astfel este ultima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei. Alaturi de Astra, CFR Cluj, Otelul Galati si Petrolul Ploiesti vor juca in penultimul act al competitiei. In semifinale, partidele tur se vor juca in data de 12 decembrie.

ADN a organizat proteste de strada cu tema Opriti macelul din Natura Romaniei!

Alianta pentru Diversitatea Naturii ADN) a organizat ieri, proteste de strada in Cluj-Napoca, Bucuresti si Timisoara, cu tema Opriti macelul din Natura Romaniei!, conform unui comunicat de presa.

45% din populatia Romaniei cu varsta pana in 30 de ani detinea o asigurare, fie ea generala, personala sau pensie privata in 2011 - studiu GFK

Anul trecut, 45% din populatia Romaniei cu varsta pana in 30 de ani detinea o asigurare, fie ea generala, personala sau pensie privata, potrivit unui studiu facut public joi de GFK, care a masurat obiceiurile legate de asigurari ale locuitorilor cu varsta de peste 15 ani din 12 tari ale Europei Centrale si de Est. In Romania, 12% din totalul populatiei detine o asigurare de viata, in vreme ce 3% isi directioneaza o parte din venituri catre o pensie de tip pilonul III pensii private facultative).

Rapid - Astra: 2-3. Giurgiuvenii o vor intalni pe CFR Cluj in semifinalele din Cupa Romaniei

Astra Giurgiu a invins-o pe Rapid Bucuresti, scor 3-2, si s-a calificat in semifinalele din Cupa Romaniei. in cea de-a doua semifinala se vor duela Petrolul Ploiesti cu Otelul Galati.

Cupa Romaniei: Programul si televizarile sferturilor de finala

Meciurile din sferturile de finala ale Cupei Romaniei incep astazi in direct pe Onlinesport. ro. Iata programul si televizarile.

Cupa Romaniei: Programul sferturilor; Petrolul vs Concordia, meciul zilei

Marti debuteaza partidele din sferturile Cupei Romaniei la fotbal, in primul meci urmand sa se dueleze Petrolul si Concordia Chiajna 20. 30, Digisport direct). Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor si al televizarilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )