Libnet.ro
UNICEF

22:15

Detinutii din Penitenciarul-spital Jilava care nu mai sunt contagiosi ar putea sa fie plimbati 600 km pana la Timisoara. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Detinutii din Penitenciarul-spital Jilava care nu mai sunt contagiosi ar putea sa fie plimbati 600 km pana la Timisoara. Care este motivul

Detinutii din Penitenciarul-spital Bucuresti-Jilava, bolnavi de COVID-19, care nu mai au risc de contagiune, sunt mutati in penitenciarele din Ploiesti si Timisoara, a anuntat, marti, Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP). continuă pe Antena3

Noi e-mail-uri inselatoare tintesc victime din Romania cu mesaje care pretind ca sunt trimise de catre Posta Romana si Banca Transilvania, avertizeaza Bitdefender

Analistii in securitate informatica de la Bitdefender avertizeaza asupra unei noi campanii de e-mail-uri frauduloase care pretind a fi trimise din partea unor companii cunoscute, precum Banca Transilvania sau Posta Romana, cu scopul de a-i convinge pe oameni sa acceseze linkuri sau sa descarce fisiere periculoase care ii pot spiona sau lasa fara bani.

Barna: Mai avem de discutat pe Transporturi si mai sunt cateva decizii politice pe legislatia electorala

USR PLUS, PNL si UDMR mai urmeaza sa aiba discutii referitoare la domeniul Transporturilor si sa ia cateva decizii politice in privinta legislatiei electorale, a declarat, duminica, presedintele USR, Dan Barna, la Palatul Parlamentului, unde a mers sa isi faca formalitatile pentru noul mandat de deputat, relateaza Agerpres.

BARNA: Mai avem de discutat pe Transporturi si mai sunt cateva decizii politice pe legislatia electorala

USR PLUS, PNL si UDMR mai urmeaza sa aiba discutii referitoare la domeniul Transporturilor si sa ia cateva decizii politice in privinta legislatiei electorale, a declarat, astazi, presedintele USR, Dan Barna, la Palatul Parlamentului, unde a mers sa isi faca formalitatile pentru noul mandat de deputat, conform Agerpres.

Romanii nu mai sunt in top: efectul pandemiei asupra contrabandei de tigari

Conform statisticilor, anul pandemiei de coronavirus nu a fost unul foarte bun pentru contrabanda. Cand vine vorba de tigari, Romania este sub media din UE, in premiera. in mod uzual,.

Care mai este pretul riscului?

Dobanzile la titlurile de stat pe zece ani au atins minimul ultimilor patru ani in Romania, plasandu-se in jurul bornei de 3%. in SUA, titlurile Trezoriei cu scadenta la zec ani au dobanzi de 0,9% dupa ce, in primavara, au fost si 0,6%, pe fondul nesigurantei indusa de blocarea economiei). Nivelul randamentului a ajuns ridicol pentru un plasament cu o astfel de scadenta si de aici si bulele care se tot umfla pe alte piete.

Ce trebuie sa stie romanii din Marea Britanie care vor sa se intoarca acasa de Sarbatori

Romanii care se pregatesc sa se intoarca in tara, cu ocazia sarbatorilor de iarna, din Marea Britanie, trebuie sa stie ca au intrat in vigoare noi restrictii in contextul descoperii unei noi tulpini a vi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )