Libnet.ro
UNICEF

05:00

Deutsche Bank taie cel putin 7.000 de posturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deutsche Bank taie cel putin 7.000 de posturi

Deutsche Bank AG, cel mai mare grup bancar german, reduce minimum 7. 000 de locuri de munca, urmarind sa ajunga la mai putin de 90. 000 de angajati, de la 97. 000 in prezent, conform unui plan amplu de restructurare destinat reducerii costurilor si imbunatatirii profitabilitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Gafa uriasa. Cum a transferat Deutsche Bank, din greseala, 21 de miliarde de euro

Deutsche Bank se pricepe sa transfere din greseala sume de ordinul miliardelor de euro. O plata facuta eronat, in luna martie, de 28 de miliarde de euro pare sa nu fi fost singura. Si in martie 2014 compania ar mai fi facut o astfel de gafa, dar cu suma de 21 de miliarde de euro, scrie Bloomberg.

BNP Paribas exclude fuziunea cu Deutsche Bank

Jean-Laurent Bonnafe, seful BNP Paribas, a exclus o alianta cu rivala germana Deutsche Bank, afirmand ca banca franceza nu ia in considerare nicio preluare sau fuziune masiva, transmite Reuters.

Deutsche Bank ar intentiona sa concedieze 10.000 de angajati (surse)

Gigantul bancar german Deutsche Bank, aflat in dificultate, a creionat in ultimele saptamani un plan care prevede concedierea a circa 10. 000 de angajati in intreaga lume, respectiv un angajat din zece, scrie miercuri Wall Street Journal, preluat de AFP.

Exoplozie care a provocat un adevarat dezastru! Sunt cel putin 16 morti si 38 de raniti

Cel putin 16 persoane au murit si 38 au fost grav ranite marti, la Kandahar, in Afganistan. Totul s-a intamplat in urma exploziei unei camionete-capcana pe care autoritatile incercau sa o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )