Libnet.ro
UNICEF

00:07

DEUTSCHE WELLE, DEZVALUIRI DESPRE MAFIA ABATOARELOR DIN GERMANIA

România Liberă România Liberă,
DEUTSCHE WELLE, DEZVALUIRI DESPRE MAFIA ABATOARELOR DIN GERMANIA

Deutsche Welle a dezvaluit legaturi intre mafia abatoarelor din Germania si un influent politiciana. continuă pe România Liberă

Cine sunt smecherii ce exporta romani in abatoarele din Germania

Cel putin o mie de romani sunt infectati cu noul coronavirus in Germania, multi dintre ei la un abator Toennies din landul Renania de Nord-Westfalia. Lungul drum al macelarilor romani spre abatoarele din Germania trece prin esaloanele puterii politice locale din Romania, arata o ancheta facuta de jurnalistii Deutsche Welle.

Filmul care socheaza tara. Martor-cheie, dezvaluiri despre barbatul incatusat care a murit: El era pe alta lume, politistii au actionat in mod grotesc

Un tanar violent, care ameninta ca se arunca in fata masinilor si care a distrus mai multe bunuri la o terasa din centrul orasului, a murit in timp ce se afla in custodia Politiei. Un martor-cheie a facut dezvaluiri in acest caz.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au facut dezvaluiri despre primul lor copil

Cleopatra Stratan si Edward Sandaformeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi artisti isi dorescsa devina parinti. de fetita, noteaza Spynews. ro. in.

Noi dezvaluiri despre bugetarii de lux ai Romaniei. S-a pensionat cu un bonus de 713.281 lei, la care s-au mai adaugat 530.004 lei pentru depasirea obiectivelor de performanta

Deputatul USR Claudiu Nasui vorbeste luni, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, despre performantele din institutele de cercetare de stat care sunt bine platite din bani publici, dand exemplul mai multor bugetari de lux care beneficiaza de bonusuri si mandate prelungite in fruntea unor institutii. Cireasa de pe tort este ca decidentii politici fac scut in jurul acestor persoane, adauga politicianul.

Trump aproba un plan de retragerie a 9.500 de militari din Germania

Presedintele american Donald Trump a aprobat un plan de retragere a 9. 500 de militari stationati in Germania, care urmeaza sa fie prezentat in saptamanile urmatoare Congresului, iar apoi aliatilordin cadrul NATO, a anuntat Pentagonul.

Exclusiv! Marturii din Iadul romanilor care muncesc la abatorul din Germania

Antena 3 a prezentat imagini exclusive din iadul romanilor, de la cel mai mare abator din Germania. Oamenii infectati cu coronavirus sunt tinuti in aceleasi apartamente cu cei sanatosi si nimeni nu se intereseaza de soarta lor. Romanii sunt nevoiti sa isi cumpere singuri mancare si produse de igiena.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )