Libnet.ro
UNICEF

08:15

Deutsche Welle: Republica Moldova, tot mai aproape de aderarea la Uniunea Europeana

B1 B1,
Deutsche Welle: Republica Moldova, tot mai aproape de aderarea la Uniunea Europeana

Uniunea Europeana lanseaza semnale din ce in ce mai incurajatoare pentru Republica Moldova, scriu jurnalistii de la Deutsche Welle. Seful delegatiei Uniunii Europene la Chisinau, Dirk Schuebel a afirmat ca. continuă pe B1

Rafael Nadal, tot mai aproape de revenire - Va incepe antrenamentele

Dupa o lunga perioada de inactivitate, Rafael Nadal este tot mai aproape de o revenire pe terenul de tenis. Fostul lider mondial va incepe in curand antrenamentele. Lucrurile merg bine, tot ceea ce conteaza este ca Rafa sa fie complet refacut, a declarat Toni Nadal, unchiul si antrenorul lui Rafael Nadal.

EURO 2020, sanse tot mai mari sa se desfasoare in 13 tari - Bucurestiul ramane in cursa

UEFA este tot mai aproape de a aproba organizarea EURO 2020 in 13 tari, dupa o idee a lui Michel Platini, presedintele forului european. Romania, prin intermediul Bucurestiului, are sanse de a fi una din gazdele turneului final.

Regizoarea din Republica Moldova Ana-Felicia Scutelnicu, premiata la Roma.

Regizoarea din Republica Moldova Ana-Felicia Scutelnicu a primit, sambata seara, premiul CinemaXXI pentru scurtmetraj si mediumetraj, pentru pelicula Panihida, la editia din acest an a Festivalului International de Film de la Roma, potrivit Mediafax. CinemaXXI este una dintre sectiunile competitionale din cadrul Festivalului de Film de la Roma, fiind dedicata noilor tendinte in cinema. CinemaXXI se centreaza asupra proiectelor care contribuie la reinventarea cinematografiei in peisajul .

Rusia si Republica Moldova continua negocierile privind deschiderea unui consulat rus la Tiraspol

Negocierile privind deschiderea unui consulat rus la Tiraspol, in regiunea separatista moldoveana Transnistria, vor continua, saptamana viitoare, la nivelul ministerelor de Externe din Rusia si Republica Moldova, transmite Antena3. ro.

Rusia si Republica Moldova continua negocierile privind deschiderea unui consulat rus la Tiraspol

Negocierile cu privire la deschiderea unui consulat rus la Tiraspol, in regiunea separatista moldoveana Transnistria, vor continua saptamana viitoare la nivelul ministerelor de Externe din Rusia si Republica.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )