Libnet.ro
UNICEF

16:00

Regizoarea din Republica Moldova Ana-Felicia Scutelnicu, premiata la Roma.

România Liberă România Liberă,
Regizoarea din Republica Moldova Ana-Felicia Scutelnicu, premiata la Roma.

Regizoarea din Republica Moldova Ana-Felicia Scutelnicu a primit, sambata seara, premiul CinemaXXI pentru scurtmetraj si mediumetraj, pentru pelicula Panihida, la editia din acest an a Festivalului International de Film de la Roma, potrivit Mediafax. CinemaXXI este una dintre sectiunile competitionale din cadrul Festivalului de Film de la Roma, fiind dedicata noilor tendinte in cinema. CinemaXXI se centreaza asupra proiectelor care contribuie la reinventarea cinematografiei in peisajul . continuă pe România Liberă

Deutsche Welle: Republica Moldova, tot mai aproape de aderarea la Uniunea Europeana

Uniunea Europeana lanseaza semnale din ce in ce mai incurajatoare pentru Republica Moldova, scriu jurnalistii de la Deutsche Welle. Seful delegatiei Uniunii Europene la Chisinau, Dirk Schuebel a afirmat ca.

Rusia si Republica Moldova continua negocierile privind deschiderea unui consulat rus la Tiraspol

Negocierile privind deschiderea unui consulat rus la Tiraspol, in regiunea separatista moldoveana Transnistria, vor continua, saptamana viitoare, la nivelul ministerelor de Externe din Rusia si Republica Moldova, transmite Antena3. ro.

Rusia si Republica Moldova continua negocierile privind deschiderea unui consulat rus la Tiraspol

Negocierile cu privire la deschiderea unui consulat rus la Tiraspol, in regiunea separatista moldoveana Transnistria, vor continua saptamana viitoare la nivelul ministerelor de Externe din Rusia si Republica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )