Libnet.ro
UNICEF

14:45

CC dezbate marti articolul in baza caruia sunt judecati Iohannis si mai multi primari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CC dezbate marti articolul in baza caruia sunt judecati Iohannis si mai multi primari

Curtea Constitutionala CC) reia marti dezbaterile cu privire la articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si pe castigatorul alegerilor prezidentiale Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

CCR dezbate marti articolul in baza caruia sunt judecati Iohannis si mai multi primari

Curtea Constitutionala CC) reia marti dezbaterile cu privire la articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si pe castigatorul alegerilor prezidentiale Klaus Iohannis.

Curtea Constitutionala dezbate articolul in baza caruia sunt judecati Klaus Iohannis si mai multi primari

Curtea Constitutionala reia marti dezbaterile cu privire la articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI a declarat incompatibili mai multi alesi locali, intre care si pe presedintele ales Klaus Iohannis, anunta Mediafax. Judecatorii CCR au stabilit repunerea pe rol a cauzei privind respectivul articol intrucat s-a decis ca este nevoie de dezbateri suplimentare. CCR a cerut informatii suplimentare de la Curtea de Apel Constanta, unde a fost ridicata exceptia de neconstitutionalitate in procesul de incompatibilitate al primarului din Tuzla.

Klaus Iohannis ar putea afla azi daca scapa de dosarul de incompatibilitate. CC dezbatearticolul in baza caruia ANI a trimis in judecata mai multi alesi locali

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) reia, marti, dezbaterile cu privire la articolul de lege in baza caruia Agentia Nationala de Integritate ANI) i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali. Printre acestia se numara si presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, fostul primar al Sibiului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )